Logo

Write & Win

Esti un scriitor, fotograf sau cameraman aflat in cautarea de noi oportunitati interesante! Ei bine, 'ZapperNews' este locul potrivit pentru tine, fie ca vrei sa ai timpul ocupat in mod regulat, fie doar ocazional ... Ai urmatoarele optiuni:
Intra in programul Write & Win ('Scrie si castiga') si poti deveni membru in echipa Znews.
Posteaza articole in site, intra in Programul "Write & Win" si pe langa notorietate si experienta castigi bani pentru articolele acceptate sau votate.
Participa la concursurile de articole organizate lunar de ZapperNews pe diferite teme si castigi premii si notorietate.

Write & Win

Esti un scriitor, fotograf sau cameraman aflat in cautarea de noi oportunitati interesante! Ei bine, 'ZapperNews' este locul potrivit pentru tine, fie ca vrei sa ai timpul ocupat in mod regulat, fie doar ocazional ... intra in programul Write & Win ('Scrie si castiga') si poti deveni membru in echipa Znews.
Sau poti transmite nevoile sau povestea ta AICI, pentru a fi cunoscuta si de altii!!!

Ce cautam noi la jurnalistii online?
Ne dorim reporteri calificati sau chiar debutanti, dar si creatori de continuturi bune. Cel mai important, ne dorim scriitori cu experinta in mediul online. Ar trebui sa fie foarte buni in ceea ce fac, sa stie sa abordeze subiecte din domenii diferite si sa fie creativi ... pentru ca noi postam zi-de-zi, simultan, in 5-10 reviste, in functie de perioada, subiecte etc.


Ce castigi?

Notorietate si experienta in primul rand;

Orice articol (foarte necesar daca esti la inceput), stire sau fotografie va fi postat timp de 15 zile in sectiunea 'Write & Win article', sectiune pe care o vei putea accesa dupa inregistrare si acceptare;

Remuneratie pentru produsele tale


Oportunitati de a deveni membru in echipa Zappernews:
Dupa ce ai publicat cel putin un articol pe site, vom incepe evaluarea muncii tale pentru oportunitati mai mari. Daca demonstrezi ca ai o puternica experienta in domeniul jurnalistic, vom lua in calcul angajarea ta permanenta in redactia Zappernews.ro.

'Zappernews.ro' prezinta stiri zilnice, originale si/sau preluate prin sindicalizare prin revistele partenere, dintr-o gama variata de categorii (vezi sectiunea 'About us'). In aceasta etapa recrutam scriitori calificati, cu o experienta aprofundata si cu ambitia si determinarea de a reusi in domeniu. Deoarece baza noastra de clienti este atat de diversa, ne dorim jurnalisti talentati, competitivi, capabili sa vina cu idei noi si creative in fiecare zi.

Modalitati de plata!
Daca vom accepta publicarea articolului tau vei fi remunerat cu o suma intre 2 si 5$ pentru articol original cu lungimea intre 200 si 1000 de cuvinte (in functie de complexitate), iar pentru stiri si fotografii 5$ pentru fiecare 'pachet de 10 buc';

Daca articolele tale nu vor fi aprobate spre publicare de echipa redactionala, mai ai inca o sansa, daca pe durata celor 15 zile de analiza articolul/produsul tau primeste minimum 1000 like-uri;

primesti minimum 100 de comentarii 'pozitive';

Suplimentar in cazul articolelor, stirilor, fotografiilor acceptate pentru publicare poti beneficia de succesul lucrarilor tale daca timp de o luna de la publicare din modalitatile de mai jos;

minimum 5000 like-uri; beneficiezi de un bonus de 10-15% din suma incasata pentru articol ( in functie de complexitate);

minimum 500 comentarii pozitive beneficiezi de un bonus de 5-10% din suma incasata pentru articol (in functie de complexitate);

La inceputul lunii, toate conturile care depasesc 50 de lei vor primi o notificare prin e-mail pentru a colecta plata prin PayPal (daca nu ai un cont PayPal, vei primi o solicitare pentru a crea unul). Toate castigurile sunt in lei. Castigurile sunt determinate de numarul de articole publicate si de numarul vizitelor per articol. De asemenea, vei putea primi bonusuri pentru interviuri si pentru deplasarile pe teren.

Inscrie-te aici!
Pentru a incepe, trebuie sa intri pe site (zappernews.ro) si sa-ti faci cont, apoi sa dai click pe butonul 'Contact', in partea de sus a paginii. De aici, pur si simplu dai click pe 'Posteaza Stiri', unde ti se va cere sa faci o mica descriere personala si sa scrii unele informatii cu privire la experienta profesionala. Dupa ce primesti aprobarea, vei avea posibilitatea sa scrii, sa informezi, sa fotografiezi pentru 'zappernews.ro' si sa incepi deci colaborarea cu noi. Vei fi notificat cu privire la cererea ta prin e-mail, in 1-2 zile lucratoare de la depunere. Acceptarea ta ca 'redactor colaborator' nu echivaleaza cu acceptarea tuturor articolelor, stirilor si fotografiilor tale, aceasta va veni in urma unei proceduri, descrisa aici.


In concluzie
Creeaza-ti un cont pe 'zappernews.ro' si aplica pentru a deveni un jurnalist online, apasand pe butonul 'Contact', in partea de sus a paginii si aici apasa pe butonul Posteaza Stiri'. Odata ce ai facut asta, ai posibilitatea sa ne dai mai multe detalii despre experienta ta profesionala, dar si ce asteptari ai de la noi.

Daca doresti sa te alaturi redactiei 'zappernews.ro', sa scrii si sa publici stiri zilnice, esti binevenit pe 'zappernews.ro'!

In cazul in care ai nelamuriri sau intrebari in plus despre modul in care ne dorim o colaborare, contacteaza-ne! Suntem prietenosi si fericiti sa te ajutam oricand.

Concurs articole: LEGENDE URBANE

Prima etapa a Concursului s-a incheiat!
Vezi lista cu cei calificati in etapa a II-a AICI. Daca te afli printre ei, invita-ti prietenii sa-ti voteze articolul si poti castiga TU sejurul in CORFU!TEMA CONCURS : Legende Urbane, articol original de 500-1000 cuvinte avand ca subiect o legenda urbana. Exista, deci, legende urbane, literatura comunitatilor asfaltate, mentalitatea oamenilor epocii industriale, transmisa prin viu grai, ca orice forma de folclor (cuvantul folclor fiind un imprumut, adaptare a englezescului folklore, derivat al substantivului folk-oamenii obisnuiti, de rand).
Nu sunt anecdote ocazionale, ci adevarata provestiri insotite de nume, date, chipuri, descrieri scurte si cuprinzatoare, cu iz de maxima si piperate cu malitiozitate delicios si vinovat ascunsa in spatele unor sfaturi batranesti de final.
Legenda urbana este o naratiune scurta de mana a doua, a treia, a douasprezecea, de mana poporului. Datorita caracterului ei oral, colectiv si anonim, poate cunoaste variatiuni pe aceeasi tema.
Evenimentele nu sunt particularizate si nu pot fi verificate, dar e absolut necesar ca emitatorul si receptorul sa fie convinsi de adevarul lor, deci desi n-o sa-ti vina sa crezi, s-a intamplat, desigur, unui prieten din facultate de-al fratelui logodnicului meu. Tehnica e o foarte subtila invaluire cu aburul FOAF (friend of a friend). Sunt, in general, respinse ca zvonuri, minciuni, dar ca toate minciunile savuroase pot avea un graunte de adevar.
In continut sunt cat se poate de romantice, urban-gotice, personajul exceptional in situatii exceptionale... Cu toate acestea, sunt cat de poate de realiste, urban-moralizatoare prin scopul lor.
Legendele urbane sunt, ca orice altceva urban, desacralizate, profane. Ele parasesc geografia neindentificabila, fabuloasa in care se desfasoara folclorul clasic, astfel incat poti da peste ele intr-o casa abandonata, intr-o camera de hotel, in gara.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii la Concursul nostru si sa postezi articolul tau cu tema Legende Urbane.
Posteaza articolul tau pe platforma zappernews.ro/concurs si in functie de numarul de voturi cumulate poti castiga, pe langa notorietate si experienta, premii materiale diverse sau Marele premiu constand intr-un sejur de 7 zile in Corfu cu cazare si transport incluse in perioada 15-22 Septembrie 2014. In 24 de ore de la inscriere, articolele vor fi verificate, aprobate si publicate pe platforma de concurs de catre administratorii site-ului zappernews.ro
Poti posta mai multe articole cu aceeasi tema. Articolele care cumuleaza cele mai multe voturi se califica in Marea Finala. Pentru a obtine mai multe voturi iti recomandam sa-ti faci articolul mai cunoscut distribuind-ul pe retelele sociale puse la dispozitie sau prin email invitandu-ti prietenii sa-l voteze.
Mai mult decat atat, articolele care intra in Marea Finala ( Faza a II-a a Concursului ) vor fi publicate in site.

Durata concurs: 12 Mai -25 Iunie 2014 ( situatie exceptionala - Concursul poate fi prelungit pana la data de 10 Iulie 2014 conform Descrierii de mai sus )

Premii: Marele permiu constand intr-un Sejur de 7 nopti in Corfu cu cazare + transport autocar + asistenta turistica in perioada 15-22 Septembrie 2014
Premiul I : consta intr-un citybreack in statiunea Neptun la Hotel Amfiteatru in perioada 15-22 Septembrie 2014
Premiul II : 2 cafetiere
Premiul III :3 gratare
Mentiuni constand in 3 sepci si 3 tricouri inscriptionate cu sigla Organizatorului

REGULAMENT DE PARTICIPARE LA CONCURSUL"LEGENDE URBANE"
Titlu: : LEGENDE URBANE
Cod: ZNA -101
Data lansare 12 Mai 2014
Mediu desfasurare website/online www.zappernews.ro denumit in continuare CONCURS
Organizator: S.C. Zapper Internet Corp. SRL., cu sediul social in str. Matei Voievod, nr. 29, Bucuresti, sector 2, CUI 29575317 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/648/2012, telefon 0372755392, reprezentata de Iulia-Loredana Popa, in calitate de Manager, denumit in continuare Organizator prin website www.zappernews.ro.
Vezi intregul Regulament aici!

Ajuta-ti articolul preferat sa adune voturi si distribuie-l intrand AICI!
Intri, votezi si castigi o pizza pe zi ( in perioada 27 MAI - 25 IUNIE 2014 ).
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai LIKE articolului preferat si ai sansa sa castigi o PIZZA pe zi livrata direct la tine acasa, de la partenerul nostru Eater.ro.
Vezi Regulamentul de concurs AICI!

Participa la Concurs AICI! Multa Bafta!

Daca te-ai inscris intra AICI pentru a-ti crea cont!

Invitaţie la Prietenie ... din jurul lumii!Se spune că ’personalitatea este pentru om ceea ce parfumul este pentru o floare.’ (Charles Schwab). Nu am putea exista fără o personalitate proprie, care să fie cartea noastră de vizită în lume.

DESCRIERE:
Prin prezenta ’INVITAŢIE LA PRIETENIE...din jurul lumii’, echipa ZAPPERS, scriitori şi personalităţi din toate ţările îşi deschid sufletul în faţa voastră, a cititorilor noştri...Veti regasi aici poveşti ’artistice’, dar simple şi umane, sensibile, fragile sau puternice...precum personalităţile lor. Urmându-le exemplul, alegeţi pe cel care se potriveşte personalităţii voastre şi aflaţi mai multe despre el şi locul în care trăieşte...
Împreună vom crea o adevărată ’punte’ între generaţii, civilizaţii, culturi, care, de cele mai multe ori, se pierde în negura timpului şi a nepăsării, dar care, dacă vrem cu adevărat, se poate consolida în cea mai frumoasă prietenie!
Aceasta este o OCAZIE UNICĂ! Peste 20 de scriitori îşi dau mâna pentru a transmite povestea lor si a afla şi ei cât mai multe despre voi, poveştile voastre, visurile voastre împlinite sau nu...Nu vă sfiiţi, nimeni nu va şti povestea voastra decât voi şi noul vostru Prieten. Puteţi să le scrieţi pe adresa de e-mail din lista de mai jos:

aceesrm2011@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
adam@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
angelica@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
claudio@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
dody@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
emmanuel@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
ishan@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
jennifer@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
momota@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
ossiana@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
pieter@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
radha@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
raghav@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
ricardo@zappernews.ro citeste povestea lui AICI voteaza articolul AICI
shanaynesha@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
shellis@zappernews.ro citeste povestea ei AICI voteaza articolul AICI
tubonemi@zappernews.ro citeste povestea lui AICI! voteaza articolul AICI
DURATA:
’Friendship Experiment’, dacă putem să ne exprimăm aşa, se încheie la sfârşitul lunii iulie. Vă aşteaptă o lună întreagă de prietenie şi experienţe comune, de schimb de idei şi impresii, este ’luna sufletelor deschise’ la Zapper.ro.

BENEFICIU:
Şi asta nu este tot! Fiecare scriitor îşi va alege ’prietenul’ dupa propriile criterii, va alege persoana cu povestea cea mai interesantă, pe care o va transforma ’artistic’ într-o ’nuvelă scurtă’ ce va fi publicată, pe 1 august în Zappernews.ro ( timp de 1 luna ).
Practic, depinde doar de tine să faci parte dintr-o echipă distractivă, antrenantă, amicala si deschisa, în care primează relaţia sincera si directa care se creează între oameni.
SPLIMENTAR: Daca vrei sa-ti faci povestea cunoscuta, alatura-te grupului de scriitori si public-o si tu AICI si poti sa-ti gasesti propriii prieteni.
Ne poti contacta  AICI!