Logo

Subscribe & Win

Concurs "Subscribe&Win" ! 

Felicitari ! 

● Te-ai inscris in concursul "Subscribe&Win" si esti la doar un pas departare de a castiga premiul saptamanal la concursul nostru ! 
● Cu ZapperNews.RO esti mereu informat, poti cumpara mai repede, mai simplu, mai variat si poti castiga premii surpriza ! 
● Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletterul site-ului si esti inscris automat la concursul "Subscribe&Win" ! 

Simplu, nu? 
● Completeza formularul nostru de inscriere din pop-up si... asteapta sfarsitul saptamanii ! 
● Daca nu ai avut timp astazi sa te abonezi la newsletterul nostru, fii fara grija, concursul este permanent si fiecare saptamana iti poate aduce premiul pus in joc doar pentru abonati ! 
● Castigatorul saptamanii va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat in site si pe pagina noastra de facebook ! 

Premii 
Se acorda premii saptamanale care constau in vouchere in bilete la film la cinematografele noastre partenere din Bucuresti.
Premiul saptamanii I ( 05-12.04.2014 ) consta intr-un bilet la filmul "Vecini de cosmar" care ruleaza la cinema "Patria" Bucuresti in perioada 11-16.05.2014.
Castigatorul saptamanii va fi desemnat prin tragere la sorti conform programului "Randomizer - Code Fusion - USA" in data de 16.05.2014.

Multa Bafta ! 
Castigatorul Saptamanii I este Filip Mircea. Pentru mai multe detalii intra AICI! Felicitari!

Participa la concurs AICI ! 

Vezi descrierea concursului AICI ! 

Click pentru a citi regulamentul !