Surse

Our sources

They are romanian-american magazines showing syndicated daily news, in areas such as food, buildings, navigation, technology, politics, health, sport, ecology, fashion, celebrities, entertainment, games, leisure, promotions, cars, travel, cinema, music, astrology and meteorology.

News

DailyNews.ro open

DailyNews.ro


“DailyNews.ro” prezinta stiri zilnice din domenii precum sport, divertisment si tehnologie, oferind cititorilor sai un traducator multilingv si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2011.
Intra in site

Celebrities

CelebritiesNews.ro open

CelebritiesNews.ro


“CelebritiesNews.ro” prezinta stiri zilnice din domenii precum moda, muzica si monden, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2008.
Intra in site

Movies

MoviesNews.ro open

MoviesNews.ro


“MoviesNews.ro” prezinta stiri zilnice despre cele mai apreciate filme, recenzii cinematografice, dar si picanterii din showbizul romanesc, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2010.
Intra in site

Music

MusicNews.ro open

MusicNews.ro


“MusicNews.ro” prezinta stiri zilnice din muzica si videoclipuri, dar si un intreg music shop online, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2012.
Intra in site

Cars

CarsNews.ro open

CarsNews.ro


“CarsNews.ro” prezinta stiri zilnice despre masini noi, inclusiv de lux si ecologice, oferind cititorilor sai un traducator multilingv si o arhiva din anul 2010.
Intra in site

Yachts

NauticaMagazine.ro open

NauticaMagazine.ro


“NauticaMagazine.ro” este destinată utilizatorilor ce se identifică prin pasiune în domeniul naval și recunoașterea ei prin apartenența la o comunitate de pasiuni și pasionați.
Intra in site

Deals

ZapperDeals.ro open

ZapperDeals.ro


“ZapperDeals.ro” este un agregator ce preia oferte de tip reduceri de grup, atat din tara, cat si din strainatate. Utilizatorii au la dispozitie o multitudine de oferte din diferite categorii: auto-moto, calatorii, turism, timp liber, dar si din categoriile sanatate si ingrijire personala.
Intra in site

Events

EventsNews.ro open

EventsNews.ro


“EventsNews.ro” prezinta stiri zilnice despre filme, muzica si vedete, inclusiv jocuri, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2012.
Intra in site

Hotels

ZapperHotels.ro open

ZapperHotels.ro


“ZapperHotels.ro” prezinta stiri zilnice din industria hoteliera, rezervari online pentru cazare, inchirieri de masini , pachete de vacanta, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2012.
Intra in site

Travel

ZapperTravel.ro open

ZapperTravel.ro


“ZapperTravel.ro” prezinta informatii despre călătorii, destinatii turistice, rezervari de bilete si cele mai avantajoase preturi, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012.
Intra in site

Restaurants

EaterMagazine.ro open

EaterMagazine.ro


“EaterMagazine.ro” este destinată utilizatorilor pasionați atât de bucătărie, cât și de restaurante și mâncare sănătoasă, utilizatori ce aparțin poate unor comunități diverse.
Intra in site

Technology

TechnologyNews.ro open

TechnologyNews.ro


“TechnologyNews.ro” prezinta cele mai recente știri din domeniul tehnologiei, jocurilor si stiintei, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2011.
Intra in site

Games

GamesNews.ro open

GamesNews.ro


“GamesNews.ro” prezinta stiri zilnice despre jocurile video, nintendo, playstation, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2012.
Intra in site

Builders

BuildersMagazine.ro open

BuildersMagazine.ro


“BuildersMagazine.ro” are menirea să pună la dispoziția utilizatorului informații necesare din domeniul construcțiilor, instalațiilor, proiectelor de arhitectură și amenajări interioare, precum și soluții de construcție morderne, “green”, topuri și concursuri în domeniu.
Intra in site

Meteo

ZapperMeteo.ro open

ZapperMeteo.ro


“ZapperMeteo.ro” prezinta cele mai noi stiri din industria meteorologiei, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012.
Intra in site

Astro

ZapperAstro.ro open

ZapperAstro.ro


“ZapperAstro.ro” prezinta stiri zilnice din domenii precum numerologie, zodii, horoscop, inclusiv previziuni astrologice corecte si complete, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2012.
Intra in site

Clubs

ZapperClub.ro open

ZapperClub.ro


“ZapperClub.ro” prezinta stiri zilnice din domenii precum sanatate, culinar, ecologie, turism, inclusiv anunturi, oferind cititorilor sai, pe langa posibilitatea de a traduce gratuit articolele, si o vasta arhiva de stiri inca din anul 2013.
Intra in site

Sursele noastre

Sunt reviste romano-americane care prezinta stiri zilnice, sindicalizate din domenii precum gastronomie, constructii, navigatie, tehnologie, politica, sanatate, sport, ecologie, fashion, vedete-celebritati, divertisment, jocuri, timp liber, promotii, auto, turism, cinematografie, muzica, astrologie si meteorologie.

News RO

NewsFair.ro open

NewsFair.ro


“NewsFair.ro” este sursa ta zilnica de stiri si informatii din domenii precum turism, sanatate, lifestyle, inclusiv tehnologie si navigatie, oferind cititorilor sai un traducator multilingv si o arhiva cu stiri din anul 2013.
Intra in site