Logo

Asociatii

Asociatii Donate

buildersmagazine Autism Romania – "Ajuta-ne si viata lor se va schimba!"
Organizaţia „AUTISM ROMÂNIA  - Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism” a fost înfiinţată în septembrie 2001 de un grup de părinţi frustraţi de inexistenţa serviciilor adecvate nevoilor copiilor lor şi de lipsa perspectivelor pentru un viitor mai bun pentru aceştia şi familiile lor, părinţi cărora li s-au alăturat şi cîţiva profesionişti şi prieteni ai persoanelor cu autism.
buildersmagazine Autism Baia Mare
Asociatia “Autism Baia Mare” a fost infiintata in octombrie 2008 de 8 parinti ai copiilor cu autism din judetul Maramures, cu scopul de a apara si promova drepturile si interesele persoanelor cu autism si ale familiilor acestora.
Asociatia este acreditata de catre Comisia de acreditare a furnizorilor de servicii sociale a judetului Maramures sa furnizeze atat servicii primare cat si servicii specializate.buildersmagazine Dincolo de Autism
„Suntem la inceput de drum, un drum pe care ni-l dorim altfel. Am tot cautat solutii la problemele noastre si iata ca acum incepem sa facem primii pasi ai Asociatiei <Dincolo de autism>. Va fi un drum pentru toata viata, cu riscuri si suferinte, cu incertitudinea zilei de maine, dar cu multa dragoste pentru acesti copii. Suntem datori sa le facem viata mai buna si mai frumoasa. Stim ca intr-o buna zi lucrurile pe care le visam vor fi realizate, sperand in acelasi timp ca pentru unii dintre copiii nostri nu va fi prea tarziu”.
buildersmagazine Autism
Asociaţia noastră a luat fiinţă în Februarie 2012, moment în care a pornit lupta cu duşmanul nevăzut din mintea copiilor afectaţi de una dintre tulburările psihologice de dezvoltare ale copilăriei.  

buildersmagazine Asociatia Down
„Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor, viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sazboare”. 
buildersmagazine Donatie.ro
Donație.ro este locul care te învață să fii un donator deștept. Aici poți afla care sunt drepturile tale, ce trebuie să știi când donezi și tot aici poți verifica ce s-a întâmplat cu donația ta prin SMS. Și, mai ales, aici găsești inspirație și soluții pentru a te implica. 

buildersmagazine Crucea Rosie
Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania este o organizatie umanitara membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, auxiliara autoritatii publice si abilitata prin lege sa asigure asistenta umanitara in caz de dezastre si sa vina in sprijinul persoanelorvulnerabile.
buildersmagazine Salvati Satul Romanesc
Asociaţia ”Dă o şansă satului românesc!” încurajeaza, susţine şi promoveaza satul românesc, ajuta membrii defavorizaţi din mediul rural – copiii şi bătrânii nevoiaşi cu probleme de sănătate, tinerii cu deficienţe de integrare, încurajeaza şi îmbunătăţeste comunicarea socială în rândurile comunităţii şi a actorilor sociali în vederea armonizării intereselor acestora. 
  
buildersmagazine Unicef
UNICEF aplică cele mai bune practici globale pentru a consolida sistemele şi serviciile de sănătate, educaţie şi protecţia copilului şi pentru a înzestra familiile cu cunoştinţele necesare pentru a putea avea mai mare grijă de copiii şi nepoţii lor. 
buildersmagazine Pentru Copiii Abandonati
Fundatia pentru Copii Abandonati este o organizatie de caritate, infiintata la Brasov in 1994, care spijina copiii si familiile dezavantajate social.
Activitatea acestora consta in ingrijirea, cresterea si educarea a 24 de copii , adolescenti si tineri, lipsiti temporar sau permanent de ocrotirea familiilor naturale, oferindu-le conditii optime de trai, sprijin si apreciere, intelegere si acceptare. 

buildersmagazine Camin pentru batrani
“Tineretea e timpul de a invata intelepciunea,batranetea e timpul de a o aplica”, Asociatia non-profit “Sky Angel” si-a deschis portile pentru cei ce tin cont de aceasta maxima. 
buildersmagazine Nerurologie Ronep
Oamenii cu suferinte neurologice, atat copiii cat si adultii sunt considerati niste oameni handicapati din toate punctele de vedere. In Romania, pentru aceasta categorie de boli nu sunt create suficiente centre de diagnosticare sau de tratament. Chiar daca unii dintre ei nu merg bine, ei de cele mai multe ori inteleg ce li se intampla atat lor cat si reactia celor din jur. Prin aceasta fundatie incercam sa-i ajutam, atat prin implicarea persoanelor din domeniul medical in proiecte de diagnosticare si terapie, cat si prin crearea de campanii de intelegere a populatiei a acestor boli.

buildersmagazine Fundatia Regina Maria
“Astăzi, mai mult ca oricând, în momentul în care lumea trece prin așa o criză de sălbăticie și revoltă, trebuie să fim statornici și să căutăm cu trăinicie tot ceea ce ne unește și nu ceea ce ne dezbină.” 
buildersmagazine Fundatia Mereu Aproape
Ne-am deschis sufletele si am invatat ca A DARUI este cel mai frumos si pur gest cu care a fost inzestrat OMUL. “Mereu Aproape” este mai mult decat un nume, este o stare care ne defineste, este o emotie pe care o daruim si o primim de fiecare data cand ajutam. Prin ceea ce facem ne aratam ca oameni in primul rand, ca apoi sa devenim o parte din bucuria celorlalti. Suntem si vom fi mereu aproape, pentru ca numai impreuna putem da nastere unui crez si unei sanse pentru cei care au nevoie 

buildersmagazine Salvati copiii
Misiunea Organizaţiei Salvaţi Copiii România este de a obţine progrese marcante privind modul în care copiii sunt trataţi şi de a produce schimbări imediate şi de durată în viaţa acestora. 
asociatiacrestina Asociatia crestina Sf. Nicolae
Scopul nostru este de a oferi rezidentilor aflati in grija noastra demnitatea, independenta, intimitatea si respectul cu care au fost obisnuiti. In acest sens oferim experienta noastra prin imbinarea unor metode si resurse ce vor face viata batranilor mai usoara.