Logo

Advertise

PUBLICITATE
ZAPPERNEWS are plăcerea de a vă invita să deveniți parte din comunitatea virtuală a pasionatilor de "news" din domenii diverse cum ar fi muzica, turism, culinare, vedete, tehnologie, sport, etc.!
Zapper News membra a familiei de site-uri "Zappers", parte a proiectului "The Synergy" un proiect de know-how si actionariat american, este o revista online ce isi propune in cel mai scurt timp ocuparea pozitiei de leader in mediul online de stiri din domenii precum: shopping, culinare, turism, sport, muzica, tehnologie, etc.

Adresata in egala masura utilizatorilor profesionisti ai domeniului online de stiri, cat si amatorilor acestui domeniu, revista isi propune sa ofere cititorilor sai cele mai vaste informatii din demeniile prezentate si nu numai atat, intr-un stil aerisit si usor de lecturat.

"ZapperNews" isi propune sa reunseasca profesionisti si amatori in cadrul unei comunitati, devenind in scurt timp sursa de informatii de incredere de care acestia au nevoie.

Deoarece ZapperNews este o revista exclusiv online, publicul-tinta este format din cititori "computer literate" cu varste cuprinse intre 18-45 de ani prezenti in special in mediul urban.

Datorita abordarii "all in one", cititorii ZapperNews au in comun un lucru: dorinta de a fi in permanenta informati.

In cadrul paginii web veti gasi 13 categorii: News, Vedete, Sport, Muzica, Culinare, Turism, Noutati, Tehnologie, Shopping, Luxury, Copii, Filme si Activitati.
Pe langa acestea veti regasi si surse ale partenerilor nostri cu informatii din domenii precum: Celebrities, Yachts, Cars, Games, Meteo, Astro, Event, Hotels sau Travel.
De asemenea, puteti gasi aici si supracategorii precum: Donate, Advertise, Blog, Write&Win sau Subscribe&Win.

In cele ce urmeaza gasiti urmatoarele pachete:
Bronze : 1 revista
Silver : 4 reviste
Gold : 18 reviste 
Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați pe adresa:

news@zappers.ro