Logo

About Us


"Zappernews.ro" este un site de ştiri care îşi propune un loc de leader în peisajul online de profil, printr-o gamă diversificată de categorii de profil. 
Informaţiile sunt structurate pe categorii astfel:
NEWS - Ştiri zilnice online, breaking news
VEDETE - Informaţii online despre vedete şi celebrităţi
SPORT - Ştiri şi informaţii de ultimă oră din sport
MUZICĂ - Noutăţi despre muzică, videoclipuri, artişti de top
CULINARE - Restaurante şi reţete culinare internaţionale
TURISM - Turism internaţional, bilete de avion, hoteluri
NOUTĂŢI - Noutăţi naţionale, informaţii internaţionale
TEHNOLOGIE - Ştiri şi informaţii tehnologice de ultimă oră
SHOPPING - Oferte cumpărături online, preţuri şi promoţii
LUXURY - Modă şi produse high-tech internaţionale de top
COPII - Jocuri şi activităţi educative pentru copii
FILME - Filme noi, box office, premiere cinema, seriale tv
ACTIVITĂŢi - Timp liber şi noutăţi din educaţie şi sport
În dorinţa de a servi necesităţile cititorilor noştri, vă invităm să ne contactaţi pentru propuneri şi alte surse de informaţii sindicalizate pe care doriţi să le introducem în site-ul nostru. În acest scop va rugăm să folosiţi formularul de contact.
Proiectată pe principiul „all în one”, revista "ZapperNews.ro" îşi propune să ofere vizitatorului toate informaţiile, produsele şi serviciile necesare în domeniu, de la meniuri, reţete, muzică, artişti de top, cumpărături online, preţuri şi promoţii, până la modă şi produse high-tech de top.
Revista îşi propune o deschidere rapidă şi o prezenţă permanentă în mediul online, într-o încercare de a pune în contact vizitatorii cu noutăţile naţionale şi informaţiile internaţionale.
Cele 13 categorii active acoperă ca regulă generală toate domeniile de interes naţional şi internaţional, fiecare articol prezentând informaţiile într-o formă directă şi amicală, dar argumentată şi documentată, rostul revistei fiind acela de a deveni partenerul zilnic de ştiri sindicalizate.
Din dorinţa de a oferi toate facilităţile momentului unei comunităţi informate, "ZapperNews" pune la dispoziţie servicii complete de colaborare, prin supracategoria "ADVERTISE", donaţii, prin supracategorii precum "DONATE", dar şi un program periodic de concursuri cu premii şi prezentarea produselor câştigătoare, prin supracategoriile ""SUBSCRIBE" şi "WRITE & WIN".
"ZapperNews" oferă publicului larg conţinut de calitate, cu relevanţă locală, creat şi dezvoltat de o echipă de profesionişti, fiind, în acelaşi timp, un partener media de încredere.

"ZapperNews" prezintă noutăţi zilnice, sindicalizate din domenii precum gastronomie, turism, tehnologie, shopping, sport, oferind cititorilor săi şi surse multiple, româno-americane: 

buildersmagazine

BuildersMagazine.ro

Este destinat în egală măsură utilizatorilor profesioniști din domeniul construcțiilor, cât și celor care doresc să afle tehnici de amenajare a propriei locuinte.

carstalk

CarsNews.ro

Prezinta cele mai noi stiri din industria auto, detalii despre masini vechi, de lux si eco, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2010.

celebrities

CelebritiesNews.ro

Prezinta cele mai noi stiri din media, dar si detalii noi despre moda, muzica si monden, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2008.

eatermagazine

EaterMagazine.ro

Este destinat utilizatorilor pasionați atât de bucătărie, cât și de restaurante și mâncare sănătoasă, utilizatori ce aparțin poate unor comunități diverse.

entertainmenttoopnews

EventsNews.ro

Prezinta cele mai noi stiri din industria divertismentului, detalii despre cele mai in voga filme, carti si albume muzicale, oferind cititorilor sai posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2010.

videogamingnews

GamesNews.ro

Prezinta cele mai noi stiri din gaming, despre nintendo, jocuri video, jocuri pentru calculator si console, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012.

newsmovies

MoviesNews.ro

Prezinta cele mai noi stiri din industria cinematografica, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2010.

newalbumreleases

MusicsNews.ro

Prezinta cele mai noi stiri din muzica si video, dar si un intreg magazin muzical online, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012.

nauticamagazine

NauticaMagazine.ro

Este destinat utilizatorilor ce se identifică prin pasiune în domeniul naval și recunoașterea ei prin apartenența la o comunitate de pasiuni și pasionați.

dailyinsider

NewsDaily.ro

Prezinta cele mai noi stiri din media, in domenii precum afaceri, divertisment, tehnologie, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2011.

technology

TechnologyNews.ro

Prezinta cele mai noi stiri din domeniul tehnologiei, jocurilor si stiintei, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2011.

zapperastro

ZapperAstro.ro

Prezinta cele mai noi stiri din industria astrologiei, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012.

besthotel

ZapperHotels.ro

Prezinta cele mai noi stiri din industria hoteliera, rezervari online pentru cazare , inchirieri de masini , pachete de vacanta oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012.

zappermeteo

ZapperMeteo.ro

Prezinta cele mai noi stiri din industria meteorologiei, oferind cititorilor sai pe langa posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012

searchcompare

ZapperTravel.ro

Prezinta cele mai noi informatii despre calatorii, destinatii turistice, rezervari de bilete si cele mai avantajoase preturi,oferind cititorilor posibilitatea de a traduce gratuit toate articolele si o vasta arhiva de stiri zilnice inca din anul 2012.