Logo

Donate


Hrăneşte un vis, o lume fără culoare...

"…Dacă aşteptăm să trăim într-o lume mai bună, trebuie să contribuim la crearea ei. Pentru a aduce schimbarea pe care ne-o dorim în lume." (Mahatma Ghandi).

Prin intermediul "ZapperNews.ro" (prescurtat ZAPPERS.RO) ai oportunitatea să faci ceva pentru cei de lângă tine! Poţi să ajuţi un bătrân să zâmbească din nou, să aduci strălucire în ochii unui copil, să întinzi o mână de ajutor unei familii de sinistraţi sau să ştergi lacrimile de pe chipul unei bunicuţe.

Fă şi tu ceea ce noi am început deja! Transformă-te într-un spiriduş al Moşului sau într-un Iepuraş generos şi fă o bucurie celor mai puţini norocoşi ca tine, pentru a readuce soarele pe strada lor. Iar momentele de criza sunt oportune pentru acţiuni caritabile, gesturi de generozitate, aducătoare de zâmbete şi bucurii în casele celor nevoiaşi.

"ZapperNews.ro" este prietenul tău de încredere, întrucât te ajută să găseşti cereri şi să publici oferte cu donaţii, astfel încât persoanele care au într-adevăr nevoie să beneficieze de ele. Chiar aici, chiar acum, cu un singur click ... din inima!

Puterea Internetului în mobilizarea de fonduri este imensă! Această credinţă a determinat site-ul "zappernews.ro" să ia atitudine şi să înceapă să facă lucruri mărunte, dar cu multă dragoste. Deoarece "ideile cele mai revoluţionare din istorie se bazează pe un gând foarte simplu, dar este nevoie de curaj pentru ca oamenii să creadă că ideea lor va funcţiona"(Charudutta Jena,TNN), ne-am propus să susţinem orice fel de ajutor caritabil, menit să coloreze vieţile celor neajutoraţi, dar si alte actiuni cu impact social.

Cei care doresc să joace un rol mai activ în ajutorul oamenilor defavorizaţi, pot lua o pauză de la locul de muncă pentru a acţiona în calitate de "agenţi ai schimbării". Există organizaţii care oferă servicii în domeniul asistenţei medicale, conservarea mediului, salubritate, educaţia primară, alfabetizarea adulţilor şi formarea profesională. Important este doar să vrei să ajuţi, restul vine de la sine ...!

Sau dacă preferi poţi "dona un click" şi cu fiecare răspuns corect 10 boabe de grâu (adică o felie de pâine) se vor aduce organizaţii caritabile prin intermediul Programului alimentar mondial impotriva foametei, in cadrul programelor specifice din România.

Ii felicităm pe toţi cei implicaţi şi suntem alături de ei în incercarea de a aduce zambet, consolare şi ajutor acolo unde este nevoie. Dacă iniţiativa noastră ţi-a trezit interesul sau măcar curiozitatea poţi să-i cunosţi şi să înţelegi demersul lor CHIAR AICI.

Donează pentru Cauza TA

Alege cauza care ţi se potriveşte (dintre campaniile susţinute de "Zapper News"), cauza pe care ai dori să o susţii prin donaţia ta, şi donează orice sumă în contul Asociaţiei sau cauzei pe care ţi-ai ales-o, şi vei avea bucuria să descoperi alături de numele tău, oameni ca tine, oameni simpli dar generosi, oameni cărora le pasă de cei în nevoie.

CAMPANIA "O FOTOGRAFIE PENTRU O VIATA!"

DESCRIERE CAMPANIE


Titlu Campanie Donaţii: "O FOTOGRAFIE PENTRU O VIATA!"
Perioada desfăsurare: 10 aprilie - 10 mai 2015
Denumire Parteneri:
1. "Prin Dans, Liber sa fiu EU!" - un proiect al Asociaţiei Down
2."Indeplineste dorintele copiilor" - un proiect al Asociatiei Tottoro
3."Bijuterii cu poveste" - un proiect al Asociatiei Touched Collection
4."Impreuna transformam neputinta in putere - pentru a ajuta copiii cu autism" - un proiect al Asociatiei AITA
Scop: Prin donarea sumelor adunate din vanzarea pachetelor promotionale de fotografii si fisiere create special cu ocazia sarbatorilor pascale de catre ZapperMedia vrem să aducem un zambet pe buzele copiilor aflati in nevoie!

Promisiune: Intreaga suma stransa din vanzarea pachetelor promotionale de fotografii si fisiere va fi donata de catre ZapperMedia.ro in mod egal catre asociatiile partenere. Lista donatorilor va fi publicata de catre ZapperNews la finalul Campaniei!

FORMULAR DONAȚIE CAMPANIA "O FOTOGRAFIE PENTRU O VIATA!"Donează un click!

Sau dacă nu ai inclus asta în programul tău de viaţă intră acum în Proiectul Zapper News şi donează "Click-ul Tău".
Dacă nu doreşti să donezi bani donează doar "un click" din timpul tău şi vei putea ajuta ca un copil sau un bătrân să aibă "pâinea cea de toate zilele"...
Dă click pe intrebările din quizzul nostru şi pentru fiecare răspuns corect vei dona (o felie de pâine) pentru cineva în nevoie...Donează click-ul TĂU ... alături de partenerii Zapper News ... care vor contabiliza şi transforma răspunsurile tale corecte în ''boabe de grâu" adică în felii de pâine. Continuă AICI

DONEAZĂ INTELIGENT!
IQ TEST - DONATE IQ!

Eşti inteligent? Atunci donează inteligent şi mai ales donează pentru inteligenţa Românească!
Testează-ţi IQ-ul şi donează pentru copiii supradotaţi ai Romaniei .Donează inteligent ... alături de partenerii Zapper News AICI

Iţi multumim.