Logo

Vara asta spune DA incaltarilor comode

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 8722 times
Vara asta spune DA incaltarilor comode Image

Vara asta spune DA incaltarilor comode

Vara este anotimpul în care ne place să purtăm ţinute vaporoase, accesorizate fie cu sandale cu platformă sau cu talpă ortopedică, fie din piele sau material eco, fie multicolorate sau simple.

Indiferent de alegerea făcută, aceste ţinute de vară ne fac să ne simţim bine în pielea noastră, ne conferă un aer fresh şi ne fac să trăim vara la intensitate maximă.

Pentru a şti ce tip de sandale ţi se potriveşte, iată câteva ponturi foarte utile:

Alege acele sandale comode, cu talpă plată, care sunt cele mai uşor de asortat. Sandalele cu talpă plată sunt foarte prietenoase cu picioarele tale, baretele fixează lejer piciorul, astfel că vei putea alerga în voie şi prin oraş, dar şi pe faleză, dacă eşti la mare.

În acelaşi timp, pentru o seară în oraş, fără să simţi dureri de picioare, sandalele cu talpă ortopedică sunt cele mai la îndemână! În combinaţie cu fuste maxi sau cu pantaloni lungi, din in sau din bumbac, acest accesoriu va constitui ceea ce-ţi trebuie ca să debordezi de feminitate.

Şi cum vara nu înseamnă doar distracţie, pentru ţinutele de serviciu, alege acele piese de vestimentaţie mai formale, care să-ţi pună în evidenţă seriozitatea şi punctualitatea. În funcţie de piesele de vestimentaţie, alege modele din piele întoarsă, cu detalii sport, dar care să nu contrasteze cu hainele elegante, din imitaţie de şarpe sau cu imprimeu.

Bineînţeles, dacă te caracterizează stilul nonconformist, poţi alege sandale colorate, care să se asorteze cu hainele din garderoba ta. La urma urmei, contează cum te simţi tu bine! Însă, întotdeauna, nu uita să porţi încălţări care-ţi vin ca mărime şi care pică bine pe picior. În acest fel, eviţi formarea bătăturilor, a băşicilor, şi pe termen lung, a defectelor de mers.

Spre exemplu, dacă tu porţi 38, dar încălţămintea (care arată tot 38) te strânge şi te incomodează, nu ezita să renunţi la ea, chiar dacă te doare inima sau sunt sandalele tale preferate. În schimb, optează pentru un 38 al aceluiaşi model şi cumpără-ţi o pereche de branturi din piele (tot mărimea 38) sau talonete (din comerţ, eventual confecţionate de tine din diverse materiale în funcţie de problemele tălpii).Catalina B.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recent Comments

1
  • Posted by Marias about 5 years ago
    Utile sfaturi..