Logo

Te pregatesti sa construiesti? Alege BCA CELCO

Author: admin
Posted: 2 years ago
Read: 23828 times
Te pregatesti sa construiesti? Alege BCA CELCO Image

Te pregatesti sa construiesti? Alege BCA CELCO

Cand stii, alegi ce ai nevoie, ce iti trebuie, alegi in cunostinta de cauza, Stiai ca BCA Celco inseamna peste 40 de ani de constructii rezistente?

Durabilitatea si rezistenta structurala a cladirilor din BCA este datorata greutatii reduse a BCA-ului, care  determina o diminuare a incarcarilor asupra structurii de beton si a fundatiei cladirii.
Unul dintre avantajele BCA-ului il reprezinta faptul ca este un material de constructie foarte usor, care nu necesita un volum mare de armatura. In cazul in care nu stiai deja, o constructie usoara rezista mai bine la un cutremur, intrucat forta seismica actioneaza direct proportional cu masa cladirii. Iar BCA CELCO are acest mare atu, cu o densitate de doar 350 kg/m3, pentru CELCO MEGATERM PLUS, sau 400 kg/m3 pentru CELCO STANDARD.

Cu o traditie de peste 40 de ani, CELCO este lider national in domeniul productiei de BCA.

Celco este singura companie care reuneste sub acelasi nume capacitatile de productie a 4 sectoare industriale: productia de BCA, fabricarea adezivilor si a mortarelor uscate aferente, fabricarea varului, echiparea si exploatarea carieri de calcar.

Practic, Celco isi permite sa ofere solutii complete pentru realizarea zidariei unei constructii. Asta inseamna ca nu cumpara materia prima din alta parte pentru a produce BCA.
In plus, laboratorul propriu certificat in care isi testeaza produsele ii permite companiei CELCO sa detina controlul absolut asupra materiilor prime ce intra in productia de BCA, garantand astfel calitatea produselor finite.

CELCO a dezvoltat primul tip de BCA special pentru structuri portante, cu rezistenta la compresiune de minim 5 N/mm2. E important sa cunosti aceste detalii, deoarece, in caz de seism, cladirea nu se misca doar pe verticala, ci mai ales pe orizontala. BCA CELCO este un material compact si izotrop si, spre deosebire de alte materiale de zidarie, are rezistenta uniforma pe toate laturile.

Peretii structurali realizati din BCA cu proprietati mecanice uzuale sunt caracterizati de rezistente la compresiune, atat pe verticala cat si pe directia orizontala si prezinta valori ale rezistentelor caracteristice care fac posibila realizarea cladirilor multietajate, in conformitate cu specificatiile privind regimul de inaltime a constructiei si incadrarea acestora în diversele zone de risc seismic.
Stiai ca BCA Celco iti protejeaza caminul fara izolatie suplimentara?
La prima vedere, ai putea crede ca o casa din BCA are neaparata nevoie de termoizolatie suplimentara. Din contra, specialistii spun ca tocmai consistenta materialului nu permite absorbtia apei in profunzime, evitandu-se astfel problemele legate de igrasie si condens, avand totodata o conductivitate termica extrem de scazuta.
Alegand blocurile de BCA CELCO de minim 35 cm grosime, valoarea rezistentei termice a zidului este suficient de mare pentru a elimina nevoia termoizolatie suplimentara. In plus, peretii respira si te vei putea bucura de economii pe termen lung la facturile de energie.
https://www.youtube.com/watch?v=-3avCVCMUm4
Informeaza-te pentru a face alegerea corecta pentru casa ta.
Cand stii, alegi Celco – materialul zilelor noastre.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.