Logo

Targ de Dragobete si Martisor

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5600 times
Targ de Dragobete si Martisor Image

Targ de Dragobete si Martisor

Activitati

Cu ocazia Dragobetelor şi venirii primăverii, în diferite oraşe ale ţării, inclusiv Bucureşti, au loc numeroase târguri închinate dragostei şi mărţişorului, la care este aşteptat un număr mare de vizitatori.

În Bucureşti, la Galeriile comerciale din Carrefour Militari, în perioada 21-23 februarie 2014, se organizează Târgul de Dragobete, care pune la dispoziţia îndrăgostiţilor o gamă largă de produse dulci, cum ar fi specialităţi din ciocolată, bomboane fondante, praline, biscuiţi şi pişcoturi, checuri, cozonaci, ciocolată de casă, prăjituri, torturi tematice, sortimente exclusiviste de ciocolată, prăjituri de casă, dulceţuri, ciocolată de casă, dulciuri ungureşti, şerbet, dulciuri turceşti, sucuri naturale.

Din decor nu vor lipsi nici cadourile, produsele handmade, bijuteriile, cosmeticele, produsele fengshui etc.

Tot în această perioadă, pe aleea pietonală din faţa Casei de cultură (Mangalia), Comunitatea handmade a oraşului îşi aşteaptă vizitatorii (21 februarie - 2 martie) la Târgul de Dragobete şi Mărţişor. În cadrul lui vor putea găsi mărţişoare de tot felul, cadouri pentru iubite de Dragobete şi 8 Martie, produse tradiţionale, obiecte de artizanat, cosmetice naturale homemade, bijuterii şi accesorii lucrate manual.

Un Târg de Dragobete şi Mărţişor se va ţine şi în municipiul Bistriţa, în perioada 24 februarie - 2 martie, în zona pietonală „Liviu Rebreanu”. La acest eveniment sunt aşteptaţi meşteri populari din judeţ, dar şi elevi ai şcolilor din municipiul Bistriţa, pentru a expune spre vânzare mărţişoare.


Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.