Logo

Senzatii tari...sub apa

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 10430 times
Senzatii tari...sub apa  Image

Senzatii tari...sub apa

În cazul în care ai mai experimentat şi alte nebunii, cum ar fi să stai dedesubtul unei stânci, să sări încălţat cu un singur pantof sau, nu ştiu, orice ţi-a trecut prin minte, cu siguranţă o pedalare cu bicicleta sub apă te va entuziasma maxim!

Adrenalină din plin, distracţie şi multe bule de apă...asta promite noua senzaţie subacvatică numită ciclism subacvatic sau underwater cycling. Cum soarele este destul de generos cu noi şi cum senzaţia de bălăceală persistă, ce-ar fi dacă ai încerca ceva nou, ceva inedit...sub apă?

Se pare că această pedalare sub apă are numeroase beneficii pentru organism, împiedicând îmbătrânirea prematură, artrita sau atrofierea muşchilor. Practic, este un fel de fitness care ajută la îmbunătăţirea condiţiei fizice, la pierderea kilogramelor în plus, deoarece apa opune rezistenţă mişcărilor, îngreunându-le şi determinându-ne să ne solicităm muşchii mai mult. În plus, presiunea apei masează muşchii, stimulând circulaţia, arderea grăsimilor şi prevenind apariţia febrei musculare puternice în urma efortului.

Este greu de pedalat? Da! Este de vis într-o zi de vară fierbinte? Da! Iar senzaţia pe care ţi-o dă practicarea acestui sport subacvatic nu se compară cu nimic! Ai nevoie doar de-o bicicletă, de un costum de scuba diving şi de multă îndemânare.

Citeşte continuarea pe nauticamagazine

Share it!
Tags: sport, sub apa, ciclism sub apa, underwater cycling


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.