Logo

Rasfat cu retete de lux

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 12033 times
Rasfat cu retete de lux Image

Rasfat cu retete de lux

De-a lungul ultimelor decenii, numeroase studii au demonstrat faptul că noi, oamenii, mâncăm mai mult în oraş şi gătim mai rar în propriile bucătării. Când gătim acasă, putem face de multe ori alegeri mai bune cu privire la ce şi cât de mult mâncăm şi bem decât atunci când mâncăm la restaurant. Gătitul poate fi, de asemenea, o activitate distractivă şi o modalitate de a petrece timp cu familia şi prietenii. Iar dacă mai punem la socoteală şi echipamentele potrivite, gătitul se poate transforma într-o adevărată operă de artă.

Un astfel de exemplu este cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe de la Electrolux, care combină metodele gătitului tradiţional cu beneficiile aburului, pentru ca ingredientele să-şi păstreze intacte savoarea, textura şi aspectul. ’Secretul’ a fost preluat de la bucătării de top, tocmai din dorinţa de a asigura o aromă aparte preparatelor şi de a le pregăti într-un mod foarte sănătos şi rapid, fără ulei sau alte grăsimi.

Cu un spaţiu generos de depozitare şi sistem de încălzire UltraFanPlus, cu ventilator supradimensionat şi design de ghidare a aerului, cuptorul CombinSteam Deluxe găteşte alimentele uniform şi rapid, fără ca aromele reţetelor tale să se amestece. Astfel, timpul alocat gătirii va fi redus cu 20%. De asemenea, izolaţia perfectă a CombiSteam Deluxe asigură un consum cu 20% mai scăzut decât al unui cuptor obişnuit, deoarece căldura este păstrată în totalitate în interior, grăbind procesul de gătire şi eliminând disconfortul creşterii temperaturii în bucătărie.

Citeşte continuarea pe eatermagazine

Share it!
Tags: mancare, CombiSteam Deluxe, cuptor, sistem


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.