Logo

Proiectele de viitor ale lui Johnny Depp

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7091 times
Proiectele de viitor ale lui Johnny Depp Image

Proiectele de viitor ale lui Johnny Depp

După ce şi-a făcut ordine în viaţa amoroasă, se pare că actorul Johnny Depp este în formă maximă. Noile proiecte se anunţă a fi nu doar bănoase pentru actor, ci şi oportunitatea perfectă prin care revine pe marile ecrane. Un exemplu în acest sens este filmul Transcedence, un SF de acţiune în regia lui Wally Pfister, film în care face echipă cu Kate Mara, o actriţă catalogată ca fiind una care promite multe.

Cei doi joacă rolurile a unor experţi în computere care vor să creeze un spaţiu unde computerele să se dezvolte nestingherite. Lor li se opune un grup anti-tehnologic care se teme de consecinţele unui astfel de salt în tehnologia computerelor.

Filmările au început acum câteva luni, iar o premieră este programată pentru aprilie 2014. Până la sfârşitul anului, Johnny Depp va începe filmările la Into the Woods, regizat de Rob Marshall, cel care a contribuit şi la Chicago sau Memoriile unei gheişe.

Scenariul filmului cuprinde cele mai populare poveşti pentru copii, în care o vrăjitoare vrea să le dea lecţii importante de viaţă unor personaje precum Scufiţa Roşie, Cenuşăreasa, Rapunzel etc. În povestea acestui film, actorul va interpreta rolul Lupului, Maryl Streep va fi vrăjitoare, iar Chris Pine şi Jake Gyllenhaal vor fi doi prinţi.

Nici în 2015, Depp nu va sta locului, ci va pregăti filmările pentru Pirates of the Caribbean 5. De asemenea, tot pentru anul 2015, se au în vedere diferite proiecte, cum ar fi Mortimer Wintergreen, în care actorul va juca rolul unui magician ce ajunge să schimbe vieţile a doi fraţi fugari.

Actorul mai are în pregătire un film despre viaţa lui Dr. Seuss, popularul autor de cărţi pentru copii, dar şi My American Lover, un film despre povestea de dragoste dintre Simone de Beauvoir şi scriitorul Nelson Algren.

Cu semne de întrebare rămâne filmul The Night Stalker, produs de Disney, în care actorul ar trebui să joace rolul unui misterios detectiv ce dezleagă o mulţime de enigme supranaturale. Ar mai putea apărea în In the Hand of Dante, cel mai recent proiect al lui Julian Schnabel, despre care se cunosc detalii puţine.

În prezent, avem şansa să-l vedem în acţiune pe Johnny în rolul lui Tonto, aghiotantul amerindian şi dotat cu puteri ieşite din comun al lui John Reid (Armie Hammer), cel care joacă rolul principal în Legenda călăreţului singuratic.


Catalina B.


Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.