Logo

Printul Charles lauda Romania!

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6048 times
Printul Charles lauda Romania! Image

Printul Charles lauda Romania!

News

Într-o perioadă în care tot mai mulţi români aleg să plece cât mai departe de ţară, există undeva, în Europa, o personalitate cu sânge albastru care laudă România cu vehemenţă.

Despre Prinţul Charles al Marii Britanii este vorba. Alteţa Sa Regală este atât de îndrăgostită de România, încât se implică în acţiuni care promovează frumuseţile naturale ale plaiurilor mioritice şi continuă să \"ţină\" piept presei britanice, declarându-şi fascinaţia pentru bogăţia faunei şi florei din România, dar şi pentru peisajele desprinse parcă din poveştile copilăriei.

An de an, de regulă în luna mai, prinţul îşi vizitează proprietăţile sale din Transilvania (o casă ţărănească în satul Viscri şi o alta în Valea Zălanului), unde adoră să se plimbe şi să simtă miros de crud, de proaspăt. Mulţi dintre noi nu ştiu faptul că Majestatea sa şi-a amenajat o poieniţă asemănătoare cu cea din Transilvania, cu specii de flori aduse de aici, chiar pe lângă casa din Marea Britanie, la Highgrove, în Gloucestershire.

Atât de frumos ne laudă ţara Prinţul Charles, încât este aproape imposibil să rămânem impasibili la declaraţiile sale: România este \"ultimul colţ din Europa unde mai vezi un interes real faţă de păstrarea bogăţiilor naturale pentru generaţiile viitoare şi rezistenţă în faţa timpurilor moderne. Avem atât de multe de învăţat din acest exemplu înainte de a fi prea târziu. Ai crede că până acum ar fi trebuit să fi învăţat deja câteva lecţii din lucrurile care au dat greş\".Catalina B.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recent Comments

2
  • Posted by maria about 5 years ago
    Avem o tara frumoasa, evident ca, chiar si Printul Charles o viziteaza frecvent. Interesant este faptul ca incearca sa-si creeze chiar si in Marea Britamie un \\\"coltisor\\\" asemanator celui din tara noastra. Foarte tare!
  • Posted by maria about 5 years ago
    Avem o tara frumoasa, evident ca, chiar si Printul Charles o viziteaza frecvent. Interesant este faptul ca incearca sa-si creeze chiar si in Marea Britamie un \"coltisor\" asemanator celui din tara noastra. Foarte tare!