Logo

Primavara incepe...colorat!

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 8631 times
Primavara incepe...colorat! Image

Primavara incepe...colorat!

Shopping

RO
Primăvara este momentul ideal de a redescoperi natura sau pe sine. Plimbările lungi în parc alături de familie sau persoana iubită, răsfăţul la o îngheţată, ieşirile în oraş cu prietenii, toate te vor binedispune şi-ţi vor crea o stare de bine. Iar pentru a te simţi confortabil, ai nevoie şi de un outfit pe măsură!

Sezonul primăvară – vară 2014 este dedicat imprimeurilor florale, culorilor de tot felul, amalganului de nuanţe calde şi vii. Florile sunt considerate întruchiparea primăverii şi prevestesc prospeţimea şi naturaleţea. La fel de bine pot completa sau reînnoi garderoba.

O feministă convinsă poate conta mereu pe o fantezie florală completă pentru a asigura o tranziţie lină între sezoane şi poate paria pe o abordare modernă, florală în primăvara anului 2014.

Florile, buchetele, petalele şi frunzele sunt, de acum, imortalizate în imprimeuri colorate care vor împrospăta garderoba şi vor defini conceptul de feminitate. După mulţi ani în care am văzut modele îmbrăcate ca la circ, iată că designerii au realizat că stilul feminin este sinonim cu sensibilitatea, optimismul şi forţa.

Adoptând stilul \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"flower power\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", femeia cosmopolită a secolului 21 va atrage toate privirile şi va da personalitate ţinutelor sale! Rochiile florale, fustele flowy şi costumele mătăsoase deopotrivă vor armoniza cu gust silueta unei lady şi vor accentua aspectul de frumuseţe feminină.

Bazându-se pe o paletă excentrică de culori şi nuanţe vibrante, sezonul primăvară - vară 2014 este destul de curajos şi îndrăzneţ pentru a redefini stilul vestimentar. Iar liniile masculine dure, alături de imprimeurile florale splendide, alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase exemple de contraste inteligente.

Fashionistele cu forme pline vor arăta irezistibil în maiouri sau topuri fără bretele, iar cele cu o siluetă androgină vor străluci în rochii cu croială trapez, acoperite complet cu imprimeu floral. Din garderoba lor nu trebuie să le lipsească nici rochiile înflorate cu talie înaltă şi fustele evazate, mai ales cele peste genunchi, eventual asortate cu un top monocrom.

Catalina B.

EN
summer time

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.