Logo

Perfecţiunea stă în detalii

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 14938 times
Perfecţiunea stă în detalii  Image

Perfecţiunea stă în detalii

Un design uimitor a fost creat în mod excepţional de către unul dintre designerii de top din Dallas, Mary Anne Smiley, şi a atras atenţia noastră cu o colecţie de detalii izbitoare. Colorată şi expansivă, proprietatea a fost reproiectată pentru a se potrivi unui stil de viaţă modern, unde distracţia şi relaxarea merg mână în mână.

Toate spaţiile au fost create ca o reflectare a vieţii proprietarului, unele fiind ingenios amenajate şi personalizate cu stil. Pentru dormitorul matrimonial, designerul a respectat cerinţele clientului, care şi-a dorit să se odihnească ’regeşte’ într-un pat uriaş şi unic, cu o bordură înaltă şi cufere, şi a creat un spaţiu primitor care cuprinde colecţia de mărgele şi bijuterii a proprietarei.

Mobilierul a fost personalizat cu forme geometrice ludice şi eleganţă artistică. Dulapurile şi baza patului au secţiuni orizontale repetate, care alternează cu rânduri triple de cristale Swarovski încorporate în benzile cromate. Întregul dormitor este o mărturie a luxului, confortului şi dorinţelor.

La fel de opulentă este baia. Un design luminos, proaspăt şi elegant a însemnat inclusiv un candelabru de cristal, cu motive florale, pentru a ancora vizual fereastra de cristal într-un design definit de marmură tradiţională şi mozaic, antichizat de oglinda din sticlă cu rafale de stele de diamant şi linii contemporane. Chiar şi cabina de duş este împodobită cu mozaic de diferite mărimi şi texturi, reflectând lumina, iar liniile de design ondulate reamintesc de valurile mediteraneene.

Citeşte mai multe pe buildersmagazine

Share it!
Tags: design, proprietate, cristal, eleganta


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.