Logo

Mariah Carey pregateste un nou album

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 8456 times
Mariah Carey pregateste un nou album Image

Mariah Carey pregateste un nou album

Muzica

Au trecut mai bine de 4 ani de când Mariah Carey a lansat un album, dar asta nu înseamnă că nu a fost ocupată. Diva şi-a canalizat toată atenţia către cei doi gemeni, Roc şi Roe, şi, printre picături, a participat la un nou sezon al show-ului ''America Idol''. Dar acum s-a întors şi este pregătită să ne încânte cu muzica ei.


Carey a fost săptămâna trecută pe MTV News cu premiera videoclipului pentru noul ei single "You're Mine (Eternal)". ''Albumul în sine a fost foarte important, deoarece am vrut să mă asigur că este reprezentativ pentru ceea ce s-a întâmplat în ultimii 3 ani'', a explicat Mariah Carey.

Acest album îl precede pe cel din 2009, "Memoirs of an Imperfect Angel". Au fost stabilite 4 date diferite de lansare din 2012 până în 2013. "A fost ceea ce am simţit, (...) "Eu nu sunt gata", a spus Carey pentru întârzierea albumului. "Nu vreau să-l arunc pentru că am 14 sau 15 melodii. Chiar dacă există cântece foarte personale, am vrut să fie o călătorie completă".

Pentru acest album, Carey a colaborat cu Jermaine Dupri, Rodney Jerkins şi producătorul Hit-Boy. Călătoria a început anul trecut, atunci când ea a lansat single-ul "Beautiful" (cu Miguel) şi următorul "The art of letting go'', care a fost gândit pentru a fi titlul albumului.

În prezent, cântăreaţa lucrează pentru a veni cu un nou titlu pentru album. "Am într-adevăr nevoie să stau aici şi să mă gândesc la album", spune ea. "Pentru că este cu adevărat o călătorie şi sunt o mulţime de emoţii reale".

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.