Logo

Incubator107 - DARUIESTE CE STII! by Zappers

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 8393 times
Incubator107 - DARUIESTE CE STII! by Zappers Image

Incubator107 - DARUIESTE CE STII! by Zappers

De la maşini de lux şi haine scumpe până la restaurante fine şi vacanţe exotice, există multe moduri în care ne putem cheltui banii câştigaţi. Şi nu este nimic în neregulă cu recompensarea sarcinilor bine făcute, însă ce s-ar întâmpla dacă am răsplăti pe altcineva în loc?

Actul de a-i ajuta pe alţii poate crea un sentiment de satisfacţie personală. Ştiind că am sacrificat ceva, cum ar fi timp, finanţe sau proprietăţi, în scopul de a hrăni un suflet flămând sau de a călăuzi un rătăcit, vom contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii unor grupuri dezavantajate.

Ce ne motivează mai mult: lucrurile materiale sau starea sufletească? Dacă ai ales-o pe aceasta din urmă, nu eşti singur! Mulţi dintre noi ne simţim bine atunci când facem un bine şi aducem zâmbetul pe feţele persoanelor triste.

Unii cred că ceea ce oferă aici, pe pământ, le este returnat de trei ori, de şapte ori sau chiar de zece ori de către divinitate. Experienţele lor confirmă convingerile lor. Singura cale prin care vom afla acest lucru este să începem de undeva. Orice cadou, oricât de mic ar fi, dăruit din suflet, este binevenit!

Sau te poţi alătura campaniei Incubator107 - DARUIESTE CE STII! by Zappers, desfăşurată în perioada 1 aprilie – 30 aprilie 2014, prin intermediul căreia ne dorim ca Incubator107, un proiect al Asociaţiei Macaz, să ajungă la tine oricând, oricum, deci şi pe tabletă&mobil!

Cum o poţi face? Simplu! Donezi online cu cardul prin Paypal şi contribui la răspândirea Incubator107 în orice colţ din ţară, un proiect care promite senzaţii palpitante într-un carusel de ateliere, în care Oricine poate învăţa pe oricine orice!

Având peste 50.000 de prieteni, într-o structură de 8 filiale naţionale şi 2 internaţionale şi colaborări cu instituţii (ex. British Council) şi ONG-uri (ex. Fundaţia Comunitară Bucureşti), Incubator107 este locul în care orice talent descoperit este împărtăşit în cât mai multe direcţii.

Campania Incubator107 - DARUIESTE CE STII! by Zappers vine în susţinerea meşterilor săi şi a întregii comunităţi pentru a-i ajuta să îşi urmeze vocaţia şi să trăiască din ea.


Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recent Comments

1
  • Posted by AdinaS about 5 years ago
    Incubator107 este o comunitate de oameni cu adevarat talentati si mereu pusi pe invatat si experimentat.... Felicitari si spor in toate, chiar meritati sa fiti sustinuti