Logo

In aceasta vara, locuinta ta este pe val

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 9303 times
In aceasta vara, locuinta ta este pe val Image

In aceasta vara, locuinta ta este pe val


Deja te gândeşti la sezonul estival, la acele zile în care vei sta la soare, într-un hamac. La fel de bine poţi aduce vara şi în spaţiul tău intim dacă ţii cont de câteva trucuri.

Ia câteva şezlonguri din grădina ta şi plonjează-le în camera de zi. Chiar dacă pare o tendinţă dusă la extrem, aceste accesorii pot completa locuinţa cu succes şi aduc un strop de rafinament, putând fi folosite ca un înlocuitor temporar, pe timp de vară. Din metal, de sticlă, răchită sau lemn natural, şezlongurile sunt predicţia arhitecturală care va face furori în vara lui 2014, cu siguranţă!

Glamour în dormitor sau în living? Ei bine, da! La fel ca ţinutele opulente de pe plajă, şi mobilierul poate deborda prin materiale fine şi excentrice. Încearcă să creezi un efect \"wow\" şi o extravaganţă \"cu gust\" accesorizându-ţi locuinţa cu piese clasice de mobilier, decoraţiuni autentic englezeşti, obiecte diafane şi luminoase, porţelanuri fine etc.

Individualitatea este un lucru mare, ce pare că funcţionează la fel de bine şi în cazul pieselor de mobilier. Mobilierul personalizat poate fi şi scump, dar şi accesibil pentru tine, cu condiţia să ştii ce materiale să foloseşti.

Personalizat nu trebuie să însemne ceva scump. Tot ce trebuie să faci este să-ţi creezi piesele de mobilier cu pasiune, din materiale refolosite sau regenerabile, precum: placaj de lemn, pal, mdf sau din materiale plastice, într-o formulă nouă. Acest proces militează pentru inovaţie, individualitate şi unicitate.

În cazul mobilierului personalizat, acesta este realizat pe comandă, în funcţie de preferinţele tale. De regulă, conceptul de mobilier personalizat se naşte din dorinţa de a crea un mediu în care gradul de confort să fie crescut prin satisfacerea unor dorinţe şi plăceri individuale, personale . unice.

O altă tendinţă care va face furori în această vară este mobilierul \"multicultural\". Nu ştii ce înseamnă acest lucru? Este vorba de a aduce influenţe străine în propriul tău dormitor. Fie că optezi pentru mobilier animal print inspirat din Africa, fie pentru tapiţerie ornamentată şi tâmplărie din lemn de calitate, un lucru este sigur: casa ta va arăta mai spectaculos ca niciodată!

Datorită abundenţei de stiluri, metalul este o altă tendinţă de care trebuie să ţii cont în această vară. Piesele de mobilier realizate din cupru, alamă şi fier forjat atrag privirea şi schimbă total aspectul locuinţei.

Dacă eşti interesat de piese din metal pentru interior, atunci sculpturile pentru perete sau masă ar fi o soluţie excelentă. Ele ne duc cu gândul la istorie, conferând un plus de valoare şi eleganţă.

John F Kennedy obişnuia să spună că \"Realitatea supremă a timpului nostru este ... vulnerabilitatea planetei noastre\". Tipul de mobilier pe care îl alegi va reflecta de multe ori apropierea de mediul înconjurător şi convingerile tale cu privire la crearea unui viitor ecologic durabil.

Mobilierul din lemn este atemporal şi o tendinţă care continuă şi în 2014. Încearcă să alegi piese şi obiecte de mobilier artizanale, din lemn reciclat, astfel încât să ştii cu adevărat că mobila este ecologică. Catalina B.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.