Logo

Haide cu Bicicleta La Mare!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 6279 times
Haide cu Bicicleta La Mare! Image

Haide cu Bicicleta La Mare!

News

Vrei să evadezi din Bucureşti, să respiri aer curat, să legi prietenii şi să aduni amintiri frumoase? ProSport te invită cu \"Bicicleta La Mare\" pe 26 aprilie 2014, începând cu ora 09:00, cu plecare din faţa magazinului Lidl (str. Liviu Rebreanu, nr. 19).

Organizatorii promit adrenalină din plin, distracţie pe măsură şi multe calorii arse! În decursul celor două zile de pedalat, participanţii vor parcurge peste 300 de kilometri, vor admira peisaje superbe şi vor înnopta în locuri inedite. În prima zi vor avea de străbătut 140 de km pe traseul Bucureşti – Lehliu – Amara, iar în a doua zi vor trece prin Amara – Slobozia – Hârşova – Năvodari, sosirea fiind stabilită pe plaja din Năvodari.

Pe lângă aventură şi experienţe noi, pe toţi bicicliştii îi aşteaptă şi multe surprize, cadouri. De exemplu, în cadrul cinei festive din prima seară de eveniment de la Amara, partenerul Giant va oferi, prin tragere la sorţi, o bicicletă Giant Defy 5 şi alte echipamente pentru ciclism.

Aflată la a 8-a ediţie, expediţia \"Cu Bicicleta La Mare\" se bucură de mare succes în rândul iubitorilor de sport şi mişcare în aer liber. Numărul înscrişilor a ajuns deja la 450, iar lista continuă să crească!

Condiţia primordială de participare constă în achitarea unei taxe de 300 de lei, ce include: kit participare (tricou + alte materiale sponsori), logistică expediţie (pauze de hidratare şi de alimentare pe traseu, însoţire poliţie, ambulanţă, autocar pentru abandonişti şi camion pentru bicicletele lor), o noapte de cazare în localitatea Amara, cină la Amara, party pe plaja Năvodari la sosire, transport înapoi în Bucureşti cu autocarul şi camion pentru transportul bicicletelor.

Ideea unui astfel de eveniment sportiv le aparţine lui Lucian Mîndruţă şi Cristian Mihai Popescu, doi fanatici ai mersului pe două roţi, care obişnuiau să-şi ia bicicletele şi să plece văzând cu ochii. Asta se întâmpla în urmă cu 7 ani. Treptat, exemplul celor doi a fost urmat de tot mai mulţi români care au prins gust pentru vacanţele călare pe şaua bicicletei.Catalina B


Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.