Logo

Excursie montana cu o super masina

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6146 times
Excursie montana cu o super masina Image

Excursie montana cu o super masina

Este o vreme excelentă pentru expediţii montane, excursii de-a dreptul fascinante, care să te deconecteze de la viaţa de zi cu zi şi să-ţi încarce bateriile. Însă ce faci când trebuie să-ţi alegi maşina cu care să pleci în excursie? Bineînţeles, trebuie să fie o maşină puternică, destul de impunătoare, care să te ajute să nu-ţi zgâlţâie familia pe tot parcursul drumului.

Una dintre opţiuni poate fi cel mai longeviv model din gama Mercedes-Benz, Mercedes-Benz G-Class, o maşină-cult, un adevărat clasic în viaţă. Caroseria pătrăţoasă, cu evidente tente militare, are un farmec aparte printre SUV-urile rotunjite şi exprimă ceea ce vrei de la o maşină de teren: robusteţe, capabilităţi nelimitate şi competenţă. Baghetele LED de sub farurile rotunde aduc un plus de individualitate interesant, deşi forma simplistă a caroseriei şi imensa siglă de pe grilă ar fi suficiente.

Acest tip de maşină este dotat cu cele mai folositoare accesorii, menite să-ţi uşureze întreaga expediţie montană: butoanele pentru mânerele portierelor, uşa din spate cu deschidere în lateral, roata de rezervă ancorată în spate sau balamalele vizibile ale uşilor. Gama Mercedes pune la dispoziţia ta chiar două versiuni de caroserie: una în două uşi, cu plafon textil decapotabil, şi cea de tip wagon, cu 4+1 uşi şi 5 locuri.

Cu o lungime de 4,66 metri (cu tot cu roată de rezervă) şi cu înălţimea sa de 1,95 metri, este surprinzător de uşor de manevrat atât prin locuri înguste din offroad, cât şi în oraş, asigurând o bună vizibilitate atât prin intermediul suprafeţei vitrate generoase, cât şi datorită oglinzilor măricele sau a camerei pentru mersul înapoi, care afişează imaginile pe displayul de pe consolă centrală.


Autor: Catalina B.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.