Logo

Destinații de vis unde sa petreci romaneste

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7511 times
Destinații de vis unde sa petreci romaneste Image

Destinații de vis unde sa petreci romaneste

Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania, Dubai, Belize, Egipt, Portugalia, Croaţia sau Muntenegru sunt doar câteva alegeri ca destinaţii unde să-ţi petreci minivacanţa din perioada sărbătorilor pascale. Dacă ţi-ai propus să te relaxezi peste hotare, sfatul specialiştilor este să te hotărăşti cât mai repede pentru a putea beneficia de o ofertă cât mai bună. Preţurile pentru un sejur în perioada Paştelui pornesc de la 300 de lei şi pot ajunge până la 600 de euro, în funcţie de durata şi de destinaţia vacanţei.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor pascale, tour operatorii agenţiilor de turism mizează pe oferte substanţiale aproape de nerefuzat: sejururi în Belize, sejururi în Dubai cu facilităţi pentru copii, vacanţe în Egipt cu multiple opţiuni, iar lista poate continua cu o mulţime de exemple care să te facă să spui Da din prima atât din pricina peisajelor, cât şi datorită preţurilor destul de accesibile.

Egiptul se află în topul preferinţelor românilor, unde un sejur de 7 nopţi în celebra locaţie Sharn el Sheikh ajunge să coste de la 450 de euro pentru o persoană. Dacă preferi o vacanţă exclusivistă, Dubaiul are oferte şi mai tentante. Un sejur de 7 nopţi porneşte de la aproximativ 1600 de euro de persoană şi ajunge la 4700 de euro de persoană, în cazul hotelurilor de cinci stele.

Preţuri mai scăzute, însă condiţii de lux îţi oferă Grecia sau Bulgaria, unde trebuie să scoţi din buzunar aproximativ 300 de euro pentru 7 nopţi de persoană. Nici Croaţia nu stă rău la oferte, pensiunile oferind cazare la preţuri de 30 euro, cu aproximare, însă costurile cresc pe măsură ce se înmulţeste şi numărul de stele.

O destinaţie căutată în perioada Paştelui este şi Israelul, unde un sejur de 7 nopţi costă câteva sute de euro. O destinaţie pe care doresc să o menţionez în mod deosebit ar fi Israelul, pentru că cei care îşi doresc pot să îşi aprindă lumânarea de la Lumina Sfântă, deci locul unde se aprinde de Paşte Flacăra Credinţei şi atunci îşi pot bucura sufletul într-un loc cu adevărat deosebit. Plecările se fac din Bucureşti şi pentru un sejur de 7 nopţi cu demi-pensiune se plătesc cam 600-650 de euro de persoană, a declarat Dana Grigorescu, reprezentantul agenţiei de turism Mara International Tour.Catalina B.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.