Logo

Design latin remarcabil

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 7840 times
Design latin remarcabil Image

Design latin remarcabil

Luxury

Camera de zi, unul dintre spaţiile cele mai locuibile din casa ta, poate fi reîmprospătată cât ai clipi din ochi! Ai nevoie doar de-o canapea şi...de câteva idei practice pentru a crea un decor frumos.

Este adevărat că o canapea este o investiţie mare. La fel de adevărat este şi faptul că nu-ţi poţi cumpăra orice fel de piesă de mobilier. Ea trebuie să fie confortabilă, practică şi trebuie să completeze spaţiul locuinţei tale.

Iată o piesă de mobilier minimalistă, elegantă, distinctă - "canapeaua panoramă", proiectată de Joao Kaarah, cu care îţi poţi transforma camera într-o escapadă romantică. Estetica aceastei piese de mobilier este simplă, dar elegantă. Ceea ce face canapeaua mai atractivă este modelul unic de culori utilizat. Pe toată canapeaua se poate vedea "silueta" unui apus de soare în spatele orizontului. Acest punct de vedere uluitor este redat cu ajutorul pernuţelor moi, amplasate strategic pe canapea.

Cu un pic de fler creativ, vei transforma un spaţiu plictisitor într-unul care se va "aprinde" pur şi simplu. Surprinzătoarea siluetă a unui apus de soare romantic a fost tapiţată în ţesătură printr-un proces de print digital. Cu nuanţe în degradé, pentru a inspira linişte şi pentru a consolida un efect calmant, aceasta este cu siguranţă una dintre piesele de mobilier în care merită să investeşti.

Canapeaua panaromă este creaţia lui Joao Kaarah, un arhitect brazilian, fondatorul studioului de design brazilian NUUN, şi a partenerilor săi, Renato Périgo şi Carolina Sverner. Superba piesă de mobilier este disponibilă în cinci culori diferite, fiecare având tipărite nuanţe în degradé. În partea de sus, spătarele luminoase se estompează în culorile întunecate de pe perne.

Liniile curate, culorile puternice şi forma modulară de pe canapea o fac o piesă de mobilier minimalistă. Constrastul între culori este un detaliu elegant pentru canapea, sporind astfel cheful de conversaţie al invitaţiilor tăi.Catalina B.


Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.