Logo

Cuptorul cu microunde, duşmanul vitalităţii

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 7084 times
Cuptorul cu microunde, duşmanul vitalităţii  Image

Cuptorul cu microunde, duşmanul vitalităţii

Este parte din viaţă noastră cotidiană şi îl vedem ca un mare ajutor în graba zilnică. Cuptorul cu microunde este un aliat ce teoretic ne ajută să ne încălzim preparatele şi să economisim timp. Însă, ajutorul acestuia  are în spate multe detalii ce ne afectează sănătatea.

S-a constatat că atunci când mâncăm mâncare gătită la microunde, în timp, apar următoarele schimbări semnificative: o scădere a valorilor hemoglobinei şi a colesterolului HDL ’colesterolul bun’, în comparaţie cu ’colesterolul rău’. Acestea sunt detalii despre care nu se vorbeşte foarte mult, preferând să se păstreze imaginea bună şi utilă a cuptorului cu microunde.

Un alt aspect important este că s-a constatat scăderea nivelului imunităţii şi, în acelaşi timp, creşterea nivelului leucocitelor, ceea ce în general indică otrăvirea celulelor sângelui, condiţiile necesare apariţiei bolilor degenerative şi a cancerului. Şi apoi apar semne de întrebare de unde apare cancerul? Pericolul este chiar în bucătăria noastră.

Microundele continuă dezavantajele şi distrug vitalitatea şi proprietăţile nutritive ale alimentelor. Când această vitalitate este distrusă, microorganismele penetrează mult mai uşor şi mâncarea se alterează şi mucegăieşte foarte repede.

Trăim în secolul vitezei şi suntem de multe ori nevoiţi să consumăm alimente fără proprietăţi, fără vitamine. Această mâncare ’moartă’ ajută la creşterea numărului de atacuri de cord, cancer, diabet, depresie şi boli ale ficatului.

Citeşte continuarea pe egirl

Share it!
Tags: cuptor cu microunde, preparare, sanatate, mancare


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.