Logo

Cum sa creezi o oaza de liniste in curtea ta

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 10563 times
Cum sa creezi o oaza de liniste in curtea ta  Image

Cum sa creezi o oaza de liniste in curtea ta

Căldura verii îţi mângâie umerii, pielea îţi este brăzdată de razele soarelui, iar tu te simţi mai mult ca niciodată în concediu. Unul în care să evadezi, fără ca măcar să îţi iei bilet de avion. Cum vine asta? Simplu! De ce nu te uiţi la propria curte a locuinţei tale? Nu contează cât de mică e, curtea poate fi transformată într-o oază uimitoare în aer liber. Vrei să ştii cum? Există numeroase elemente de design care, atunci când sunt combinate, creează senzaţia minunată că te afli pe-o staţiune de lux.

Iată câteva sfaturi şi trucuri care te vor ajuta să creezi refugiul confortabil la care visezi. Rezultatul final va fi o evadare de care să profiţi în fiecare zi, fără bilet de avion.

1. Creează o atmosferă relaxantă în curtea ta prin intermediul muzicii

Atmosfera face totul. Vrei să simţi că eşti în vacanţă; vrei un spaţiu care să-ţi permită să uiţi de lumea din jur, inclusiv de vecinii curioşi? Sfatul nostru este să-ţi faci un mic paradis în care să adaugi sunete liniştitoare de muzică. Imaginează-ţi melodia preferată plutind în aer în timp ce tu stai şi savurezi un cocktail răcoritor.

Există numeroase sisteme audio care se pot amplasa în aer liber. Acestea pot fi la fel de simple ca un difuzor fără fir sau la fel de elaborate ca un sistem stereo în aer liber. Inclusiv, îţi poţi amplasa sisteme wireless care se ’prefac’ în pietre, conferind spaţiului din curtea ta o şi mai pregnantă notă de autenticitate paradisiacă. Totuşi, în cazul în care nu ai posibilitatea să-ţi montezi astfel de sisteme, apelează la cele care includ suntele naturale, cum ar fi fântânile arteziene, cele amplasate pe peretele din living, dar care să curgă până în afara casei etc.

Citeşte continuarea pe buildersmagazine

Share it!
Tags: curte, oaza de liniste, sisteme, locuinta


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.