Logo

Cine este miliardarul Jorge Paulo Lemann, cel mai bogat brazilian

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 7336 times
Cine este miliardarul Jorge Paulo Lemann, cel mai bogat brazilian Image

Cine este miliardarul Jorge Paulo Lemann, cel mai bogat brazilian

In luna august, cel mai bogat dintre miliardarii Braziliei, Jorge Paulo Lemann si-a marit averea cu 1,3 miliarde de dolari.

I luna august, cel mai bogat dintre miliardarii Braziliei, Jorge Paulo Lemann si-a marit averea cu 1,3 miliarde de dolari. Potrivit Bloomberg, omul de afaceri, proprietar de actiuni Burger King si Anheuser-Busch InBev, a reusit aceasta performanta gratie planificativei achizitii a companiei Tim Hortons. Fuziunea dintre Burger King si Tim Hortons va conduce la aparitia unui nou numar trei mondial pe segmentul restaurantelor tip fast-food.

Jorge Paulo Lemnn s-a nascut in 1939. Tatal lui, om de afaceri, a plecat din Elvetia in anii 1920. A studiat la Harvard si, pentru o scurta perioada de timp, a lucrat ca stagiar la Credit Suisse. Dorind sa incerce si altceva, s-a angajat ca ziarist la Jornal do Brasil, dar curand a cumparat o firma de brokeraj.

Pasionat de sport, Lemann a fost de cinci ori campionul Braziliei la tenis, iar in 1962, gratie dublei sale cetatenii, a evoluat in Cupa Devis pentru Brazilia si Elvetia.

Continuarea pe incomemagazine.ro

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.