Logo

Cele mai periculoase orase din lume

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 12306 times
Cele mai periculoase orase din lume  Image

Cele mai periculoase orase din lume

O călătorie în jurul lumii este o modalitate foarte bună de a-ţi petrece vacanţa, dar nu toate oraşele sunt la fel de fermecătoare ca şi cele din broşurile de călătorie. În timp ce fiecare oraş mare se confruntă zilnic cu probleme existenţiale, unele sunt rău famate şi cu probleme scăpate de sub control.

Conform studiului publicat de către Consiliul pentru Siguranţă Publică şi Justiţie Penală, o organizaţie privată şi o parte a patronatului mexican, există 10 cele mai periculoase oraşe din lume. Clasamentul se bazează pe statisticile criminalităţii oficiale furnizate de autorităţile locale, deşi oraşe din Orientul Mijlociu nu au fost incluse în raport, aşa cum notează New York Daily News.

San Pedro Sula, Honduras

Pentru al doilea an consecutiv, oraşul San Pedro Sula a avut cea mai mare rată a criminalităţii din lume, depăşind oraşul mexican Juárez. Acesta se află în fruntea listei celor mai periculoase oraşe din lume, cu o rată de 169 de crime la 100.000 de locuitori – adică mai mult de 3 crime pe zi. Traficul de arme şi droguri au inundat ţara, contribuind la violenţa ridicată între bandele de hoţi.

Potrivit experţilor care au întocmit raportul, problemele grave care contribuie la o aşa violenţă pe străzile din San Pedro Sula sunt ofensiva mexicană împotriva cartelurilor de droguri şi deportarea din SUA a imigranţilor.

Citeşte continuarea pe buildersmagazine

Share it!
Tags: orase, crima, jafuri, pericol, vacanta


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.