Logo

Cele mai bune statiuni pentru tine si familia ta

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 5257 times
Cele mai bune statiuni pentru tine si familia ta Image

Cele mai bune statiuni pentru tine si familia ta

Turism

Climat cald, kilometri întregi de plaje cu nisip, monumente antice, podgorii şi staţiuni moderne...De toate acestea au parte turiştii care aleg să-şi petreacă concediul sau vacanţa în cele mai exclusiviste resorturi din lume.

1. Pimalai Resort & Spa (Thailanda)

Refugiul de cinci stele Pimalai, îmbinat cu mediul natural, oferă experienţe de neuitat turiştilor care decid să îşi petreacă vacanţa aici. Această staţiune de tip boutique are 100 de hectare de vegetaţie tropicală şi oferă acces direct la 900 de metri de nisip curat şi la cele 121 de unităţi de cazare.

2. Southern Ocean Lodge (Australia)

Southern Ocean Lodge este un complex de lux situat într-un peisaj natural fascinant, pe stâncile din Kangaroo Island, Australia. Interioarele vilelor sunt dotate cu paturi luxoase, saloane spaţioase, băi cu pereţi de sticlă (oferind facilităţile unui spa) şi terase în aer liber, cu scaune şi şezlonguri.

3. Uma by Como Resort, Ubud (Bali)

Uma by Como Resort este situat în Bali, Indonezia, şi oferă vedere la Valea Tjampuhan, din oraşul cultural Ubud. Staţiunea dispune de un total de 29 de camere, unele având terase confortabile, paturi cu baldachin în voal alb, grădini cu acces la iazul cu peşti şi zone de relaxare. Iar piscina de 25 de metri oferă oaspeţilor şansa unică de a fi înconjuraţi de peluze verzi şi copaci tropicali.

4. Mistique Resort (Grecia)

Care turist n-a auzit de apusurile de soare romantice din Santorini? Mistique Resort este, de fapt, numele a optsprezece apartamente şi vile situate în această insulă grecească supravegheată de-un peisaj uimitor. Turiştii se pot bucura în voie de acest resort, care nu este unul opulent şi extravagant, ci o bucată de arhitectură perfect integrată în spiritul şi peisajele de pe insula grecească.

5. Taj Exotica Resort & Spa (Maldive)

Taj Exotica Resort & Spa este un complex exclusivist de cinci stele, înconjurat de plante tropicale luxuriante şi ape ca de cristal. Situat într-una dintre cele mai mari lagune din zonă, unităţile de cazare idilice, răspândite de-a lungul unei plaje fermecătoare, oferă o relaxare minunată tuturor vizitatorilor săi.

6. Residence Zanzibar (Tanzania)

Residence Zanzibar încorporează diverse influenţe din istoria insulei pentru a crea o ambianţă unică, unde oaspeţii sunt întâmpinaţi într-un mod elegant şi sofisticat, dar casual. Influenţele britanice, swahili şi indiene asigură o călătorie plăcută, cu servicii de neegalat, gastronomie şi bunăstare aprofundate.

Resortul a fost proiectat de firma de design HBA / Hirsch Bedner Associates şi este o staţiune fascinantă situată pe un colţ îndepărtat al insulei Zanzibar. Se întinde pe 80 de hectare, iar cele 66 de vile spaţioase sunt amenajate elegant. Toate oferă o piscină mică privată, Wi-Fi gratuit şi TV prin satelit.

La Residence Zanzibar, relaxarea şi divertismentul merg mână în mână! Fie că îşi doresc să se răcorească în piscină, să ardă caloriile la centrul de fitness cu pereţi de sticlă, fie că fac snorkelling sau excursii de observare a delfinilor, turiştii au parte doar de experienţe unice, de neuitat.

7. Mykonos Grand Hotel (Grecia)

Situată în locul în care mitologia ne spune că zeul Apollo s-a născut, staţiunea de lux Mykonos Grand Hotel oferă spaţii de cazare de tip boutique, de 5 stele, vedere la grădinile luxuriante, camere în culori precum albastru sau portocaliu, băi spaţioase, împodobite cu marmură tipic grecească, şi dormitoare care combină arhitectura cicladică în formă de cub cu un decor interior odihnitor.

8. Ubud Hanging Gardens Hotel (Bali)

Ubud Hanging Gardens Hotel este o atracţie fascinantă din Bali. Cea mai frapantă caracteristică a hotelului este piscina "infinit", pe mai multe nivele şi curbată, despre care se spune că este copia dealurilor din apropiere. Oaspeţii pot înota în linişte şi se pot bucura, în acelaşi timp, de vederi paşnice ale templului antic Pura Dalem Penataran Segara, situat pe dealul opus.Catalina B.

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recent Comments

1
  • Posted by Marias about 4 years ago
    frumoase prezentari..