Logo

Ce trebuie sa stii pentru o vacanta in Dubai?

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6524 times
Ce trebuie sa stii pentru o vacanta in Dubai? Image

Ce trebuie sa stii pentru o vacanta in Dubai?

Statisticile ne arată că din ce în ce mai mulţi români sunt dornici să exploreze tărâmuri exotice, cum ar fi Dubai. Deşi atenţia pentru această destinaţie este destul de recentă, sunt unele aspecte pe care trebuie să le afli înainte să pleci spre misteriosul Dubai.

În primul rând, trebuie să ştii că viza o poţi obţine pentru o perioadă de 30 de zile, deci trebuie să ştii foarte bine cât te bucuri de concediu şi ce planuri ai. Pentru a o obţine trebuie să închei o asigurare medicală şi să te prezinţi cu copia paşaportului şi o fotografie recentă.

Cererea de viză trebuie trimisă cu minim 7 zile lucrătoare înainte de călătoria mult-visată. Pentru viză, tariful este de 70 de Euro. Dacă ai actele pregătite şi bagajele făcute eşti gata pentru Dubai. Aeroportul de aici este imens şi are trei terminale, însă poţi ajunge relativ rapid în centru cu ajutorul autobuzelor, unde o călătorie te costă 0,75 dolari (3 Dirhami).

Chiar dacă vrei să ai parte de un bronz frumos şi să te afişezi apoi cu un trup bronzat, mare grijă la vestimentaţie. Cei din Dubai nu sunt foarte deschişi în a accepta libertatea femeilor, aşadar pune în bagaj haine cuminţi, fără decolteu, fuste decente şi în nici un caz transparente.

Citeşte mai multe pe egirl

Share it!
Tags: destinatie, Dubai, vacanta, viza, concediu


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Recent Comments

1
  • Posted by AdinaS about 5 years ago
    si cum toata lumea merge acum in Dubai, n-ar fi rau sa mergem si noi