Logo

Briose estivale

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 12026 times
Briose estivale  Image

Briose estivale

Vrei să ştii cel mai bun mod de a spune dacă reţetele pe care le faci sunt perfecte sau doar bune? Nu te uita cum prietenii le mănâncă...ci ascultă. Stând în depărtare şi ascultând. Ştii că ai o reţetă câştigătoare dacă, după primele muşcături, auzi o exclamaţie de genul ’Oh, Doamne!’.

Acesta este răspunsul la care te poţi aştepta dacă te gândeşti să faci brioşe de vară. Sau, cel puţin, ăsta e răspunsul pe care eu l-am primit, ceea ce mă face să mă simt suficient de încrezătoare că alor mei le-au plăcut aceste brioşe delicioase.

Aceste reţete de brioşe sunt perfecte pentru cei cu o poftă accentuată de dulce. Fie că alegi pepene roşu, piersici, nectarine, zmeură, mure sau orice altă combinaţie proaspătă, aromele vor fi intense şi gustul divin.

Brioşe cu pepene roşu

Ingrediente: făină; felii de pepene roşu; 1/2 cană de apă; 1/2 ceaşcă de ulei; 4 ouă; 1/2 ceaşcă de fulgi de ciocolată; colorant alimentar; 400 g cremă de brânză

Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 350 de grade Celsius. Tapetează o tavă pentru brioşe cu hârtie de copt. Amestecă 200 g cremă de brânză cu făină, apă şi ulei. Continuă să amesteci, până se omogenizează crema, după care bate ouăle în compoziţie.

Citeşte continuarea pe eatermagazine

Share it!
Tags: briose, estival, ingrediente, preparare


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.