Logo

Andreea Marin si-a dezvaluit secretele!

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6587 times
Andreea Marin si-a dezvaluit secretele! Image

Andreea Marin si-a dezvaluit secretele!

Vedete

Andreea Marin este mai îndrăgostită ca niciodată şi arată fabulos! După ce a traversat o perioadă nefastă (divorţul de Ştefan Bănică jr. şi acumularea de kilograme în plus), iată că, acum, zâna debordează de energie şi frumuseţe.

Să fie doar dragostea cea care o face să radieze şi la propriu, şi la figurat? Însăşi Andreea Marin a dezvăluit presei marele secret: iubeşte, face sport, ţine un regim alimentar şi se bazează pe câteva reguli alimentare de bază.

Se pare că vedeta nu concepe ziua fără sucuri naturale şi detoxifiante, extrem de sănătoase şi benefice în curele de slăbire, care îmbunătăţesc metabolismul şi regenerează celulele prin conţinutul lor de vitamine, minerale şi antioxidanţi.

Printre sucurile preferate ale Andreei Marin se numără cele din măr verde, pătrunjel, orz şi spirulină, cele care conţin măr, morcov şi ginger sau sucurile de ananas, ginger, coriandru (busuioc), psyllium şi Eco Green Multivit.

"Atât de simplu, dar atât de sănătos şi bun! Sucurile pentru detoxifiere pe care le-am primit acasă sunt cu adevărat eficiente şi seamănă cu cele pe care le-am experimentat la Bodrum. În imagine, vedeţi sucul de dimineaţă , care este făcut din măr verde, pătrunjel, orz şi spirulină. Cel portocaliu conţine măr, morcov şi ginger şi are un nume simpatic: Bugs Bunny.


Preferatul meu, însă, este cel de după-amiază pe care îl asociez cu energia, de aceea îl şi beau în preajma orei de antrenament: un amestec de ananas, ginger, coriandru (busuioc), psyllium şi Eco Green Multivit. Fiecare porţie are 300 ml. Tot astăzi voi avea în geanta mea şi un smoothie de porumbe: porumbe, ananas, măr. Şi apă alcalină cât încape", a scris Andreea Marin pe Facebook.


Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.