Logo

Venezuela/ Nuclearist american ... vandut

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 7323 times
Venezuela/ Nuclearist american ... vandut Image

Venezuela/ Nuclearist american ... vandut

RO

Un om de știință cu cetățenie americană însă cu origini venezuelene a fost pus sub acuzare după ce FBI-ul a publicat anumite înregistrări în care bărbatul promite că va construi arme nucleare pentru Venezuela care să vizeze Statele Unite și New Yorkul în principal, în schimbul banilor și faimei. Bărbatul a recurs la acest gest după ce anumite teorii de-ale sale în legătură cu crearea de energie nucleară au fost respinse de Statele Unite.

În înregistrare, Pedro Leonardo Mascheroni declară că va crea o bombă atomică special pentru a lovi New Yorkul în schimbul banilor și puterii oferite de Venezuela. Acesta sugerează și ca țara să realizeze mai multe „teste”, adică să explodeze bombele, pentru ca lumea să vadă ce superputere mondială este țara. Acest lucru combinat cu Statele Unite ce și-ar linge rănile după ce New Yorkul ar fi lovit de bomba construită de el ar asigura viitorul Venezuelei ca una dintre cele mai puternice țări din lume. Planul însă i-a fost dejucat de un agent FBI sub acoperire și a fost pus sub învinuire.

Alături de Mascheroni a fost arestată și soția acestuia, care a primit un an și 3 luni de închisoare pentru conspirație la dezvăluire de secrete nucleare. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.washingtonpost.com

EN

Share it!
Tags: bomba, usa, venezuela,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.