Logo

Vara asta fii in pas cu moda

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 5950 times
Vara asta fii in pas cu moda Image

Vara asta fii in pas cu moda

Reduceri

Vara este anotimpul perfect pentru ţinutele cât mai lejere şi vaporoase. Magazinele sunt arhipline cu articole vestimentare potrivite pentru această vară, pentru toate mărimile şi formele, chiar la preţuri avantajoase.

În funcţie de stilul personal şi preferinţe, alege acele rochiţe care să te reprezinte, să te răcorească şi să te facă să te simţi bine în pielea ta. Prima opţiune este rochia de dantelă, chiar dacă poate părea o piesă vestimentară mai îndrăzneaţă. O astfel de rochie nu face decât să-ţi pună în evidenţă silueta, datorită dantelii care se cambrează pe corp. Este potrivită atunci când trebuie să ajungi la un eveniment, la un spectacol sau la o petrecere în aer liber.

Pentru un efect „wow”, optează pentru acele rochiţe din dantelă în culori vibrante, pe care să le accesorizezi cu brăţări masive sau inele „ieşite” din tipar. În schimb, sandalele sau pantofii trebuie să aibă culori neutre, pentru a nu risca să pari un adevărat curcubeu.

Dacă tot am adus vorba de curcubeu, a două opţiune are legătură cu acesta: rochia cu imprimeu floral, care este încă în tendinţe. N-ar fi rău să ai şi tu cel cel puţin o rochie de acest gen în garderobă.

Totuşi, dacă nu vrei să fii toată o „pată de culoare”, poartă pe deasupra un sacou uşor cambrat, într-o nuanţă pală de roz, somon sau vernil „mentolat”. La fel de bine îţi pune în evidenţă silueta rochia cu dungi, potrivită pentru zilele însorite de vară, chiar şi atunci când nu te afli la mare. Dungile pot fi nişte aliate bune, atunci când vrei să subţiezi silueta (dungi verticale) sau să dai volum anumitor părţi (dungi orizontale sau diagonale). Ca să scapi de acea uşoară monotonie, poartă la această rochie o curea subţire, colorată, în talie. Pentru plimbările romantice pe plajă sau în parc, rochia fără bretele sau rochia „lungă-scurtă” sunt acele articole vestimentare care îţi vor da pe spate persoana iubită. Rochia fără bretele îţi scoate în evidenţă jovialitatea, îndrăzneala şi curajul, calităţi de care jumătatea ta va fi foarte încântată. Nu doar seara se poate purta o astfel de rochie, ci şi ziua, chiar şi atunci când mergi la un picnic sau la un grătar pe iarbă verde. Accesorizată cu o cămaşă din denim pe deasupra, această rochie va atrage toate privirile bărbaţilor din jurul tău şi invidia femeilor. Rochia „lungă-scurtă” este acel model de rochie care pare că are trenă la spate. Acest joc lung în spate, mai scurt în faţă nu ţine de vârstă şi îţi va da un aer fresh pe perioada verii. Poţi alege o rochie din jerseu moale sau dintr-un bumbac uşor supra-elastic.

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.