Logo

Un look de milioane cu machiaj bronzant

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6384 times
Un look de milioane cu machiaj bronzant Image

Un look de milioane cu machiaj bronzant

Fashion

Pe timpul verii, cel mai iubit machiaj este cel bronzant, cunoscut pentru faptul că pune în evidenţă trăsăturile frumoase ale oricărei femei. În plus, machiajul bronzant se potriveşte oricărei ocazii, fie că este un eveniment, cină de afaceri sau ieşire cu prietenele.

Acest machiaj de vară poate fi purtat cu uşurinţă atât la ţinute casual şi office, precum şi la întâlniri demne de „covorul roşu”.

Un machiaj bronzant deosebit te va ajuta să arăţi uimitor atât ziua, cât şi după lăsarea serii. Acest tip de machiaj este preferat de majoritatea doamnelor şi domnişoarelor pentru că modelează forma feţei, accentuează pomeţii şi subţiază optic chipul, iar trăsăturile şi centrul feţei vor fi puse în valoare, fără a fi nevoie să se apeleze la nuanţe închise sau dramatice. Trebuie doar avut în calcul câteva trucuri care să-ţi scoată în evidenţă trăsăturile cele mai frumoase ale chipului tău. Astfel, pentru ca machiajul tău să aibă un efect tridimensional mai puternic, iluminează punctele cele mai înalte ale chipului şi umbreşte-le pe cele din imediata vecinătate, unde planul coboară. În realizarea acestui efect, ai nevoie doar de iluminatoare, sub formă lichidă, gel sau pudră, în funcţie de preferinţe şi de aspectul tenului, şi de o nuanţă mată, închisă, pentru conturare. De asemenea, în niciun caz nu trebuie să uiţi crema cu factor de protecţie, pe care s-o aplici înaintea fondului de ten. Procedând astfel, îţi vei menţine bronzul chiar şi o lună după ce a trecut sezonul cald. Baza de machiaj se recomandă a fi mai light pe timp de vară şi uşor lucioasă pentru un efect sănătos, natural. După aplicarea fondului de ten într-o nuanţă identică pielii, pudrează uşor tenul. Continuă machiajul feţei aplicând sub osul pometelui o pudră bronzantă mată folosind o pensulă de contur. Porneşte din dreptul urechii şi coboară până aproape de comisura gurii, estompând produsul uşor înspre extremităţi şi pe suprafaţa pomeţilor. Ca să ai un machiaj bronzant de calitate, şi pudra bronzantă este bine să fie aplicată în funcţie de cum punctele razelor soarelui îţi mângâie chipul şi limitează fardul ciocolatiu sau arămiu doar pe acele trăsături. Pudra bronzantă trebuie aplicată pe pomeţi, pe puntea nasului, pe frunte, cât şi pe bărbie, sub linia maxilarului, şi uşor pe gât pentru echilibru şi unitate între nuanţa pielii de pe decolteu şi cea a feţei. La fel de mare atenţie trebuie acordată sprâncenelor, pe care le vei contura în nuanţe similare culorii părului, dar şi machiajului ochilor (neapărat realizat în funcţie de preferinţele şi personalitatea ta).

Dacă vrei să obţii un look natural, nuanţele de bej, auriu, ciocolatiu, bronz sau taupe vor arăta uimitor indiferent de nuanţa ochilor şi îţi vor deschide privirea. Aplică însă două straturi de mascara pentru un efect wow instantaneu.

Nici buzele nu trebuie uitate, ba dimpotrivă, trebuie să acorzi la fel de mare importanţă aşa cum o faci cu machiajul ochilor sau al sprâncenelor. Vara, împrospătează-ţi lookul şi pictează-ţi buzele folosind un gloss nude cu particule strălucitoare aurii (pe timpul zilei), iar seara, culori puternice, vii şi săturate, cum ar fi roşu corai, nuanţe de roz intens sau piersică, obligatoriu mate, pentru a crea un contrast mai puternic.

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.