Logo

Un Lamborghini de 4 milioane dolari (foto)

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6762 times
Un Lamborghini de 4 milioane dolari (foto) Image

Un Lamborghini de 4 milioane dolari (foto)

Cars

Lux, glamour și mulți cai putere! Așa a arătat salonul auto de la Geneva în 2013, cât au fost prezentate cele mai tari modele ale anului. Modele în ediție limitată, pe care doritorii vor putea pune mâna abia anul viitor și doar dacă au milioane bune de euro în buzunare! În caz contrar, te oprești la sentimente de admirație și respect!

Una dintre mașinile care ne-au atras atenția încă de la începutul evenimentului a fost un model de Lamborghini, spre care s-au înghesuit marea majoritate a vizitatorilor. O culoare clasică dar evidențiată prin calitate, un design cu totul neobișnuit, în stilul Lamborghini și o performanță incredibilă, pe care o accepți doar dacă o simți pe propria piele. Însă, cum la eveniment nu s-a putut testa prototipul, îi credem pe cuvânt pe producători și ne arătăm uluiți de tehnologia nouă și stilul structural al automobilului!

Viteză de 221 mph

Super-mașina anului 2013 este, din punctul nostru de vedere, noua Lamborghini Veneno! Este nervoasă, atractivă, foarte bine dotată și cu o structură ce îți taie respirație. Iar dacă la prima vedere ești atras să urci în ea, după aflarea performanțelor trebuie să dai dovadă de curaj pentru a face acest lucru. Însă, pasionații cu siguranță spun DA din prima. Super-mașina Lamborhgini Veneno a fost prezentată în premieră la Geneva Motor Show 2013, care a avut loc în martie 2013, la prețul de 4 milioane de dolari! Lamborghini Veneno se bazează pe Aventadorr, iar motoul vine în varianta V12 cu o capacitate de 6.5 litri.

Curioși unde ajunge viteza de top? Atunci țineți-vă bine și rezistați unui vând de ... 221 mph. Asta da mașină de curse! Singura problemă... vor fi vândută doar în trei exemplare, devenind astfel un model exclusivist. Iar dacă vă gândiți să achiziționați una, n-aveți nicio șansă! Cele trei modele au fost deja date. Cine sunt fericiții proprietari? Doi dintre ei sunt Antoine Dominic şi Kris Singh, clienți fidel ai brandului Lamborghini, iar cel de-al treilea se numește Kris Singh și este directorul companiei de investiţii Tequesta Investments din Florida. Cât despre averea lor, nici nu credem că mai este cazul să o menționăm. Vorba aceea, dacă îți permiți să dai aproape patru milioane de dolari pe o mașină, e clar că în conturile bancare zerourile sunt înzecit mai mari față de prețul mașinii. Greșim?

Gina R.

Foto: www.justcar.net

[gallery columns="4" ids="4149,4150,4151,4152,4153"]

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.