Logo

Umbrele Made in Romania

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 16325 times
Umbrele Made in Romania Image

Umbrele Made in Romania

RO
Sunt puţine firme în Europa care se pot mândri cu o istorie atât de îndelungată în domeniul producţiei umbrelelor de grădină şi publicitare, precum Scolaro Promo SRL. Anul acesta firma a împlinit 40 de ani de activitate pe care i-a sărbătorit, atât în Italia cât şi în Romania, cu multă muncă şi hărnicie.
Afacerea a pornit de la iniţiativa lui Gregorio Scolaro care, cu ajutorul tatălui său, a achiziţionat un mic atelier de umbrele de la un meşter italian în vârstă, care urma să se retragă din activitate. Dar acesta nu a plecat fără să-i ofere tânărului Gregorio, know-how-ul de care un antreprenor avea nevoie ca să ducă mai departe o astfel de afacere.
Firma a început cu o producţie mică de umbrele cu schelet din lemn, după care a devenit prima companie din Europa care producea umbrele publicitare şi de grădină în serie. Acestea erau vândute către firme gigant din Europa, precum Coca-Cola sau Dineyland Paris. Dar Scolaro nu s-a oprit la fabricarea umbrelelor în serie, ci a căutat întotdeauna modalităţi de perfecţionare a produselor. Astfel, în momentul în care China a pătruns pe piaţa europeană cu umbrele foarte ieftine, firma Scolaro era pregătită să contraatace prin calitate. Cu ajutorul experienţei pe care a dobândit-o de-a lungul timpului, firma Scolaro a transformat un obiect care se folosea strict pentru umbrire, într-un obiect de mobilier de lux.

Continuarea pe www.buildersmagazine.ro
EN

Share it!
Tags: Scolaro Promo, umbrele, Gregorio Scolaro, VELA


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.