Logo

Umbrela sau evantai?!

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 6098 times
Umbrela sau evantai?! Image

Umbrela sau evantai?!

RO

Protejați-vă de soare sau de ploaie cu noua umbrelă / evantai Rurudo!

Umbrela Rurudo este un nou dispozitiv ce nu numai că protejează utilizatorul de razele periculoase UV, ci îl și răcorește în același timp. Dispozitivul este o umbrelă pentru ploaie, un eventai și un parasol ce vă răcorește, vă ține uscat și vă și protejează pielea de soare.  

Partea de sus a umbrelei este din polistiren și bumbac, iar pe deasupra are un strat rezistent la apă. Asa înseamnă că nu vă veți uda în cazul unei ploi cu vânt puternic, dar dacă ploaia este foarte puternică, se poate să curgă puțină apă.  

Este o umbrelă destul de drăguță și cu diferite ornamente, dar pentru a o putea folosi, aveți nevoie de 4 baterii AA pentru ca evantaiul să poată funcționa tot timpul. Puteți porni sau opri funcția de evantai apăsând un buton de pe mâner. În momentul de față, dispozitivul se vinde cu $110.  

Autor: Kapil
Traducător: Raluca Ivanovici
Sursa photo: www.japantrendshop.com

EN

Stay Safe from the Rain or Sunshine with the New Rurudo Fan Shade

Rurudo Fan Shade is a new gadget that not only protects the user from the harmful Ultra Violet radiation but also help him/her stay cool simultaneously. The gadget is an umbrella for rain, a fan & a parasol which keeps you cool, dry & also protects your skin from the sun tan.

The canopy is created of polyester & cotton & has a water repellant finishing. As a result, you are likely to stay safe even during a good drizzle, however it might have little water coming across in case the rain is too heavy.

This is somewhat cute & frilly, however in order to ensure it stays working, you will require 4 AA batteries so that the fan operates all the time. You can turn on/off the fan using a switch present on the handle. At the moment, the device is priced at $110.

Author: Kapil

Share it!
Tags: rurudo, umbrela, curiozitati, tehnologie,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.