Logo

USA/ iPhone 6, Acum!?

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 6203 times
USA/ iPhone 6, Acum!? Image

USA/ iPhone 6, Acum!?

RO
Îți dorești un  iPhone 6 fără să treci prin procesul de  așteptare?

Te va costa nici mai mult nici mai puțin de 3,050 $.

Toată lumea a auzit despre lansarea noului model de la Apple, iPhone 6 și majoritatea ne dorim să intrăm in posesia acestuia. Din păcate dacă nu ești dispus să plătesti mult prea mult peste prețul real al acestuia, trebuie să mergi la spatele unei linii, deja de mult stabilită.

Luând în considerare ca în data de 19.09, cand atat pentru iPhone 6 cât și pentru iPhone 6 Plus  se va da drumul la vânzări, trebuie să vă asteptati la cozi infernale, indiferent de locația din care vă dorți sa il achiziționați.

Dar totuși avem si o veste bună! Puteți precomanda pe Apple.com și alte piețe de desfacere online, chiar acum!

Este adevărat că cele mai mari puncte  de vânzare online permit fanilor iPgone sa se pregătească prin comenti precomdate, cua proximativ 3-4 săptămâni înainte de lansare.

Acest lucru este posibil deoarece  eBay a fost norocos și a putut colabora cu Apple în a rezolva problema și să se poată obțină noul iPhone 6 mai repede, atât timp cât ești dispus să plăteaști un adaos de aproximativ 50 la suta la 60 la suta.

Licitațiile organizate de eBay au arătat că o mulțime de oameni sunt dispuși sa plăteasca o taxă de 500 $ pentru a se muta mai aproape de partea din față a liniei virtuale creeată.

Prima licitație încheiată arată ca cineva a fost dispus să plătescă cu 1.100 $ mai mult decât prețul real al produsului.

Dacă vă decideți că nua veți ec face cu banii și vreți sa fiti printre primii posesori de iPhone 6 puteți să vă inscrieți in cursa pentru acesta. Dacă doriți să mergeți sa îl achiziționați exact de la sursă asigurați-vă ca plecați spre America luând in considerare ora de acolo.

Autor: Roxana Samfira
EN

Share it!
Tags: nou, oportunitate, licitatii. iphone


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.