Logo

USA/ Top costuri Non-Profit

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 10809 times
USA/ Top costuri Non-Profit Image

USA/ Top costuri Non-Profit

RO
Când donați către o companie non-profit vă place să credeți că donați banii pentru un scop bun și că banii dumneavostră se îndreaptă către obiectivul declarat. Organizația non-profit folosește banii pentru a face lumea un loc mai bun. Cu toate acestea, companiile non-profit cheltuie mai mulți bani pe costurile de regie, cum ar fi de strângerile de fonduri și de management, decât să se axeze pe alte eforturi.

Fără a ține cont de alte dimensiuni critice de performanță financiară și organizațională, Navigator crede că o organizație de caritate poate face mai mult rău decât bine. Ei consideră că dimensiunea cea mai critică în evaluarea organizașiilor non-profit are de-a face cu obținerea rezultatelor semnificative.

Ceea ce trebuie să rețineți este în Sua că există aproximativ 1,4 milioane de organizații non-profit. Dintre acestea, aproximativ un milion sunt organizații de caritate publice. Charity Navigator înregistrează peste 7.700 dintre ele (care reprezintă 50% din donații anuale, excepții făcând casele de cult).

5 Fundația Faiths Hope

Cu 95,5% din fondurile sale cheltuite pentru regie în 2011, Fundația Faith Hope este a cincea pe listă. Un total de 94,3% din fonduri a dus la strângerea de fonduri, în timp ce 1,3% au mers la management și costuri generale. A dat 1,3% din fondurile sale către CEO Marcus Greene în 2011. Fundația Faith Hope a fost inființată cu scopul de a "oferi o soluție pentru familiile defavorizate medical și financiar", în funcție de caritate. Numele de caritate este de fapt un acronim pentru "Asistență familială în spital specializată în a-i ajuta pe alții să plătească cheltuielile."

4 Walker Cancer Research Institute

În al patrulea rând pe listă este Walker Cancer Research Institute care a cheltuit 96,4% din fondurile sale totale în 2012, pe deasupra, organizația a cheltuit 91,1% din bani pentru a ridica mai multe fonduri și 5,3% pentru management și costuri generale. CEO Helen Marie Walker a primit 1,3% din fondurile non-profit în 2012. Fondată în 1981 cu scopul de a găsi tratamente pentru cancer mai eficiente, asociația operează în laboratoare de cercetare, în Maryland și Florida, pentru a lucra la aceste tratamente. Walker Cancer Research Institute oferă, de asemenea, informații despre opțiunile de detectare și de tratament a simptomelor precoce de cancer.

3 Texas Stampede

În 2012, Texas Stampede a cheltuit 97% din fondurile sale totale. Organizația non-profit a cheltuit o sumă relativ scăzută (pentru această listă), 29,8% din fondurile sale pe strângerea de fonduri, dar 67,2% pe management și costuri generale. De asemenea, a dat 25,8% din fondurile sale - 75.000 dolari - către CEO Zandy Carnes. Sediul non-profit din Dallas a fost format în 2001 cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții pentru copii și familii deservite de programe de caritate la Centrul Medical pentru Copii Dallas.

2 Efrat-C.R.I.B.

Pe locul al doilea este Efrat-C.R.I.B. care a cheltuit 98,2% în 2012. Pentru strângerea de fonduri a cheltuit 93,3% și 4,9% în management și costuri generale. Spre deosebire de alții de pe această listă, CEO-ul Eliyahu Schusseim nu a primit nici o compensație în acel an. Efrat-C.R.I.B. este localizat în New York City. Scopul este "de a informa femeile care se confruntă cu o sarcină nedorită că există alte alegeri." Obiectivul de început a fost de a crește rata natalității evreiască în Israel.

1 Scottsdale League for the Arts

În vârful liste se află Liga Scottsdale de Arte care a cheltuit 98,5% din fondul său în 2011. Din fondurile sale totale, 82% au mers la strângerea de fonduri în timp ce 16,5% au mers la management și costuri generale. Asociația non-profit a cheltuit 6,8% din fondurile sale din 2012 să plătească CEO Joe Zanovitch. A fost fondată în 1978 ca Liga masculină a Centrului Scottsdale pentru Artele Spectacolului, scopul fiind de a sprijini arta și educația artistică în Arizona.

Autor: Narcisa Morariu
Sursa foto: www.sectti.es.gov.br

EN

Share it!
Tags: organizatii non-profit, strangeri de fonduri, management, costuri de regie


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.