Logo

USA/ Restaurantul cu sani...

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 12090 times
USA/ Restaurantul cu sani... Image

USA/ Restaurantul cu sani...

RO
Restaurantul Twin Peaks a venit cu o versiune la fel de indecentă ca şi cea de la Hooters. Twin Peaks este lanțul care s-a dezvoltat cel mai rapid în America.

Lanțul, care se mândrește cu noua versiune indecentă, are 57 de locuri, scrie Devin Leonard la Bloomberg Businessweek.

Potrivit spuselor lui Leonard, lanţul s-a dezvoltat destul de rapid, anul trecut având vânzări de 165 de milioane de dolari.

CEO Randy DeWitt s-a bazat pe chelneriţele atractive, ceea ce a dus la succesul lanţului. Angajaţii sunt judecaţi foarte aspru pentru acest aspect. Femeile primesc puncte pentru păr, machiaj, siluetă și pentru uniformele lor curate: cizme căptuşite cu blană, pantaloni scurţi khaki şi topuri în carouri care le accentuează decolteul.

Twin Peaks servește mâncare americană obişnuită: aripioare, burgeri și friptură înăbușită. Chelnerițele trebuie să amăgească clienţii de sex masculin, să flirteze cu ei până îşi golesc portofelele.

În afară de felurile de mâncare cu nume caraghioase, „sandwich bine-făcut”, lanțul vinde şi o selecţie vastă de bere. Potrivit site-ului lor, au în meniu 16 feluri de bere. De sărbători şi la evenimentele sportive vor fi promoţii din cele mai avantajoase şi, spun ei, cele mai bune deserturi.

Francizele sunt răspândite în întreaga S.U.A. Clienţii au oferit un feedback pozitiv localului, lăudând berea rece şi minunatele aripioare de pui. Mulți au remarcat faptul că, în ciuda asemănării cu Hooters, Twin Peaks are un meniu mult mai bun. Pentru unii, costumele sunt puţin prea indecente. Un client din Houston, Texas a afirmat că lenjeriile purtate noapte îl fac să se simtă incomod uneori.

Cu toate acestea, restaurantul este mereu plin. Cei de la Hooters nu au schimbat meniul şi costumele chelneriţelor de 30 de ani. Vânzările au scăzut în mod constant, de la 960 de milioane de dolari în 2007, la 132 de milioanede dolari. Hooters încearcă acum să-şi reconstruiască imaginea pentru a prinde din urmă concurenţii.

Autor: Narcisa Morariu
Sursa foto: www.pitch.com

EN

Share it!
Tags: Twin Peaks, Hooters, restaurant, costumatii, indecente


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.