Logo

USA/ Mercedes fara sofer in SF

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 9486 times
USA/ Mercedes fara sofer in SF Image

USA/ Mercedes fara sofer in SF

RO

Câteodată, tehnologia și anumite companii construiesc anumite lucruri care ne duc cu gândul la filmele SF sau la cărțile lui Asimov. Mercedes a reușit să uimească locuitorii orașului american San Francisco zilele trecute când a testat pe drumurile publice o mașină care poate fi controlată de la distanță și nu necesită un șofer uman la bord.

La puțin timp după ce mașina a fost zărită pe străzile orașului, internetul a început să vuiască cu poze și mărturii ale martorilor, toți fiind confuzi și uitându-se nu doar de două ori, ci de nenumărate ori după mașina care se conducea singură. Mulți au fost speriați, dar cei mai mulți erau curioși și interesați de această nouă invenție.

Mașina aparține cunoscutei companii de mașini nemțească Mercedes, din seria Mercedes F015 Luxury in Motion, adică Lux în Mișcare, un nume potrivit dacă luăm în considerare calitatea principală a acestei mașini. Mercedes este singura companie de mașini care a obținut permisiunea de a testa mașini pe drumurile publice anul trecut în septembrie. F015 Luxury in Motion a fost prezentată la evenimentul Consumer Electronics din Los Angeles.

Tactica aceasta se pare că a funcționat pentru că acum, majoritatea celor care intră zilnic pe site-uri precum Reddit, chiar dacă nu sunt împătimiți ai mașinilor, au auzit de F015 Luxury in Motion. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.caranddriver.gr

EN

Share it!
Tags: mercedes, masina, luxury in motion, usa,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.