Logo

USA/ Mega-alarma de furtuna in NY!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 9017 times
USA/ Mega-alarma de furtuna in NY! Image

USA/ Mega-alarma de furtuna in NY!

RO

Dacă Europa s-a confruntat cu vreme rea în ultimele luni și dacă noi suntem cât de cât obișnuiți cu iarna grea, iată că o furtună de zăpadă i-a luat prin surprindere pe americani, în particular pe cei de pe coasta vestică din orașele Boston, Long Island și Massachusets. Deși meteorologii prevestiseră furtuni puternice și în New York City și Philadelphia, acestea nu s-au materializat, spre bucuria călătorilor care nu au fost nevoiți să aștepte ore întregi până când avionul lor a aterizat sau a decolat.

Se așteaptă ca până mâine, cantitatea totală de zăpadă să depășească 4 metrii în cea mai mare parte a Massachusetsului, ceea ce înseamnă că această furtună de zăpadă a fost una dintre cele mai puternice dintotdeauna.

Locuitorii de pe coastă, în special cei din Cape Cod au declarat că toate aceste furtuni sunt doar o parte normală și obișnuită a vieții de acolo. Dacă aceștia sunt obișnuiți cu furtunile, autoritățile din Maine și New Hampshire au declarat stare de urgență și s-au pregătit intens pentru vremea rea ce avea să vină. O primă victimă a acesteia a fost un băiat de 17 ani care conducea și a cărui mașină a ajuns într-un copac din pricina vântului și zăpezii, ucigându-l pe loc pe tânăr și rănindu-i pe prietenii săi. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.nydailynews.com

 

EN

Share it!
Tags: new york, usa, furtuna,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.