Logo

USA/ Impuscaturi in Mall in Florida, 2 ucisi...

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 11761 times
USA/ Impuscaturi in Mall in Florida, 2 ucisi... Image

USA/ Impuscaturi in Mall in Florida, 2 ucisi...

RO
Un bărbat din Florida şi-a împuşcat soţia şi încă o persoană, iar apoi s-a sinucis. Duminică dimineaţa, în jurul orei 9:30, poliţia spune că s-au auzit focuri de armă la Melbourne Square Mall, la puţin timp după deschidere.

Singura persoană care a supravieţuit a fost soţia de 33 de ani, Idanerys Garcia-Rodriguez, care lucra la un fast-food din mall. Ea a fost dusă la spital, iar acum este în condiţii bune  şi se simte bine. Soţul ei de 57 de ani a murit la spital. Poliţia spune că soţia era victima intenţionată, însă nu se ştie de ce a fost ucisă încă o persoană.

Identitatea celei de-a doua victime nu este cunoscută şi nu se ştie ce fel de relaţie avea cu Garcia-Rodriguez, aceasta rămânând sub investigaţie. Nimeni altcineva din mall nu a fost rănit sau ucis.

Ofiţerii poliţiei au evacuat mall-ul şi i-au ajutat pe angajaţii speriaţi care s-au închis în dulapuri când au auzit împuşcături. Când poliţia a găsit cele trei victime, Garcia avea buzunarele pline cu muniţie. De la locul incidentului au fost recuperate trei pistoale şi muniţia aferentă, presupunându-se că ar fi aparţinând suspectului.

Mall-ul a fost închis sâmbătă pentru cercetări, însa s-a redeschis duminică.


Sursa foto: www.theguardian.com

EN

Share it!
Tags: Florida, ucisi, impuscaturi, victime, politia, mall, fast-food


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.