Logo

Argentina/ Costume de baie... printate 3D

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 20854 times
Argentina/ Costume de baie... printate 3D Image

Argentina/ Costume de baie... printate 3D

RO
Sculptura şi moda s-au unit într-un remarcabil şi neconvenţional costum de baie imprimat 3D. O înfăţişare a valurilor cu totul deosebită a fost adusă de imprimarea 3D. Designerii de modă au adus întotdeauna noutatea şi originalitatea pe catwalk, însă imprimarea 3D a hainelor este ceva inedit!

Costumul de baie despre care vă povestim a fost proiectat de studentul Nadir Gordon de la Universitatea Palermo de Modă şi Design de Textile din Buenos Aires pentru un proiect de clasă: viitorul modei. Nu vorbim despre ceva de domeniul ştiinţifico-fantastic, ci ferm inspirat din motive terestre. Numele costumului este Waves, datorită formelor de valuri pecare acesta le are, ducându-ne cu gândul la mişcarea şi lovirea valurilor mării de stânci.

Gordon a declarat: “Am început să studiez vasta lume a imprimării 3D şi am devenit fascinat de ea, văzând-o ca pe o oportunitate de a crea articole de îmbrăcăminte şi accesorii într-un mod inovator.” Designeri precum Iris Van Herpen şi Francis Bitonti l-au inspirat pe student să experimenteze cu această tehnologie, care oferă instrumente pentru a crea volum şi formă, imposibil de construit cu ţesături şi modalităţi tradiţionale de creare a articolelor de îmbrăcăminte.


Autor: Narcisa Morariu
Sursa foto: 3dprint.com


EN

Share it!
Tags: imprimarea 3D, costum de baie, moda, fashion


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.