Logo

USA/ Arestat pentru impuscarea a doi politisti

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 5986 times
USA/ Arestat pentru impuscarea a doi politisti Image

USA/ Arestat pentru impuscarea a doi politisti

RO
Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost acuzat duminică de împuşcarea ofiţerilor, însă suspectul a negat. Jeffrey Williams le-a spus autorităţilor că, într-adevăr, încerca să împuşte pe cineva, însă pe cineva cu care era în conflict, nu pe poliţişti. 

Doi poliţişti au fost împuşcaţi în timpul unor proteste în faţa sediului Departamentului de Poliţie din Ferguson. Şeful poliţiei din St.Louis, Jon Belmar, a declarat joi că împuşcarea celor doi ofiţeri de poliţie a fost o “ambuscadă”, afirmând că focurile de armă au vizat în mod intenţionat poliţia, relatează CNN.

Doi poliţişti au fost împuşcaţi în cursul nopţii în timpul unor proteste în faţa sediului Departamentului de Poliţie din Ferguson (Missouri). Câteva zeci de persoane se adunaseră acolo, miercuri seara, la câteva ore după ce şeful poliţiei din oraş, Thomas Jackson, şi-a anunţat demisia. Cei doi ofiţeri stăteau unul lângă celălalt în faţa secţiei de poliţiei din Ferguson, în Missouri, în momentul în care au fost împuşcaţi, în apropiere de miezul nopţii.

Unul dintre răniţi a fost împuşcat în partea de sus a obrazului, sub ochiul drept, iar glonţul este localizat în spatele uneia dintre urechi. Celălalt ofiţer rănit a fost împuşcat în umăr şi glonţul i-a ieşit prin spate.


Autor: Narcisa Morariu
Sursa foto: www.slate.com

EN

Share it!
Tags: politisti impuscati, proteste Ferguson, suspect


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.