Logo

USA/ App-ul Apple care nu se poate... sterge!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 12349 times
USA/ App-ul Apple care nu se poate... sterge! Image

USA/ App-ul Apple care nu se poate... sterge!

RO
Ce vă poate face să cumpăraţi Apple Watch la un preţ de 350 de dolari? Cum credeţi că s-au gândit angajaţii Apple să transforme noul ceas Apple?

Nu toată lumea este dispusă să investească o sumă de 350 de dolari pentru un ceas. Ei bine, Apple a venit cu un plan pentru a face proprietarii de iPhone şi iPad interesaţi de Apple Watch. În timp ce mulţi entuziaşti ai tehnologiei cunosc deja o mulţime de detalii referitoare la smartwatches, Apple vine cu ceva nou care să vă surprindă!

Din momentul în care veţi actualiza iPhone-ul la iOS 8.2, veţi descoperi o nouă aplicaţie Apple pe telefon pe care nu o puteţi şterge: Aplicaţia Apple Watch care a tachinat puţin scena. Aplicaţia nu poate fi ştearsă deoarece va fi folosită de viitorii clienţi ai ceasului pentru a asocia aparatele cu iPhone-urile lor şi vor putea accesa aplicaţiile speciale din App Store.

Aplicaţia reprezintă şi un portal de publicitate pentru Apple Watch şi utilizatorii de iPhone, având în vedere că Apple a vândut până în prezent mai mult de 700 de milioane de iPhone-uri şi sute de milioane dintre ele sunt actualizate la iOS 8.2.


Autor: Narcisa Morariu
Sursa foto: arstechnica.com

EN

Share it!
Tags: iWatch, iPhone, iPad, Apple Watch


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.