Logo

USA / Start-up lansat in secret...

Author: admin
Posted: 3 years ago
Read: 5608 times
USA / Start-up lansat in secret... Image

USA / Start-up lansat in secret...

RO

Una dintre cele mai uimitoare companii care va revoluționa complet viitorul atât developerilor de aplicații, dar și oamenilor obișnuiți ce folosesc computere a fost lansată pe piață acum câteva zile. Nu ați auzit de ea? Nu trebuie să vă împacientați totuși pentru că mai nimeni nu a știut de această companie pentru că a fost lansată în secret.

A fost creată de un fost inginer al Facebook și ținută ascunsă timp de doi ani de zile, timp în care acesta, împreună cu mulți alți oameni „talentați și foarte deștepți”, după cum acesta i-a și numit pe colaboratorii săi, a reușit să organizeze strângeri de fonduri și să adune mai mult de $28 de milioane de oameni. Cu acestea au reușit să creeze tehnologia necesară pentru a pune pe piață noua companie SignalFX.

Signal FX „repară” într-un fel fisurile care apar în sistemul de stocare a informațiilor în cloud și nu pe dispozitivul pe care utilizatorul îl folosește. De când acest sistem a apărut, marile companii care îl folosesc s-au confruntat cu probleme legate de bazele de date în care se stochează toate aceste informații. Acestea au ajuns să fie prea complicate și formate din prea multe părți, dar SignalFX este gata să rezolve toate aceste probleme.

Motivul pentru care această companie a fost lansată în secret este că oamenii implicați au vrut să se asigure că totul merge foarte bine și că nu vor avea probleme cu tehnologia din spatele companiei. Oricum însă, SignalFX este mai mult decât binevenită pe piața IT. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.siliconangle.tv

EN

Share it!
Tags: it, silicon, valley, facebook, signalfx, company, cloud, database,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.