Logo

UK/ Williams din nou... tatic?!

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 7616 times
UK/ Williams din nou... tatic?! Image

UK/ Williams din nou... tatic?!

RO

După speculaţii şi zvonuri venite din partea apropiaţiilor şi a presei, iată că răspunsul mult aşteptat a sosit. Casa Regală a făcut în dimineaţa aceasta anunţul conform căruia Ducesa de Cambridge este din nou însărcinată!

"Ducesa aşteaptă cel de-al doilea copil", se arată în comunicatul oficial al familiei regale. "Regina şi membrii celor două familii sunt încântaţi de aflarea acestei veşti", au adăugat reprezentanţii Casei Regale.

Prietena ducesei, Jessica Hay, a confirmat sarcina înaintea anunţului făcut de Casa Regală, în revista New Idea. Ea a fost cea care a anunţat presei şi prima sarcină. "Kate Middleton a luat puţin în greutate, la fel de mult cât a luat şi când a fost însărcinată prima oară. Şi-a schimbat puţin coafura pentru a ascunde acest lucru. Are obrajii roşii şi de fiecare dată când iese în public îşi ascunde burtica cu mâinile.", declară Jessica Hay.

În timpul vizitei de luni a concurenţilor de la inaugurarea Invictus Games, prinţul Harry a glumit pe seama fratelui său, William, spunând că este încântat să-l vadă pe fratele lui suferind de pe urma unui nou val de scutece. Harry a declarat că: „Abia aştept să-l văd pe fratele meu suferind din nou. Dacă este fată, o să sufere mai mult. Mi-ar plăcea să-l văd cum va încearca să facă faţă.”

„Sper că cumnata mea se va face bine curând. Ultima oară când am văzut-o, se simţea bine. Puţin rău, însă cred că e de aşteptat. Din fericire nu sunt femeie, aşa că nu sunt nevoit să trec prin aceste lucruri. Este un lucru destul de oribil.”, a mai adăugat prinţul Harry.

Potrivit presei londoneze, Kate Middleton ar fi însărcinată în opt săptămâni. Ducesa a devenit mamă pentru prima oară pe 22 iulie 2013 când l-a adus pe lume pe Prinţul George Alexander Louis. La fel ca şi la prima sarcină, Kate Middleton se simte rău, având greţuri matinale. Astăzi a rămas la Palatul Kensington, deşi trebuia să participe alături de Prinţul William la un eveniment la Oxford.

Cel de-al doilea copil al ducelui şi al ducesei va fi cel de-al patrulea succesor la tron.

Fotografia de mai sus a fost făcută cu ocazia botezului Prinţului George de Cambridge, de către Alison Jackson. În imagine apare Regina Elisabeta a II-a, urmată de Ducesa de Cambridge cu micul prinţ în braţe şi de Prinţul William. În spatele lor sunt: soţul reginei, Philip, duce de Edinburgh, prinţul Charles împreună cu soţia sa, Camilla, ducesă de Cornwall, prinţul Harry, precum şi rudele ducesei de Cambridge: sora (Pippa), fratele (James), mama (Carole) şi tatăl (Michael).

Sursa foto: www.dailymail.co.uk
Narcisa Morariu

EN

Share it!
Tags: Casa Regala, Kate Middleton, William, Harry, George, regina Elisabeta,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.