Logo

UK/ De ce sunt americanii grasi?

Author: admin
Posted: 4 years ago
Read: 10956 times
UK/ De ce sunt americanii grasi? Image

UK/ De ce sunt americanii grasi?

RO

Faptul că populația Statelor Unite este obeză și una dintre cele mai grase din lume nu este ceva nou. Cercetările recente arată că nu mai puțin de 13% din toți oamenii obezi din lume sunt din Statele Unite, deși populația țării reprezintă doar 5% din populația mondială. Cifrele sunt și au fost mereu înfricoșătoare și nu de multe ori, cei care nu sunt sau nu au vizitat niciodată America se întreabă: de ce sunt americanii atât de grași? Nu se poate ca toți să aibă probleme genetice, nu?

Un britanic și-a pus și el întrebarea aceasta și a decis să facă un studiu singur și să posteze rezultatele pe o rețea de socializare. A mers în Statele Unite și a început să fotografieze mâncărurile cele mai iubite de americani, iar rezultatul a fost văzut de milioane de oameni.

Gogoși duble cu carne și glazurate cu unt topit, burgeri de propoții gigantice, burrito cu tot felul de bucăți de carne prăjite care ar putea hrăni familii întregi în alte părți ale lumii – toate sunt consumate în fiecare zi de populația americană. Într-o țară în care o salată este de cel puțin două ori mai scumpă decât un burger ce conține mii de calorii, este ușor de văzut de ce obezitatea este o problemă cheie.

Studiul englezului a primit și foarte multe comentarii. O persoană a scris „America – vii pentru mâncare, rămâi pentru că ești prea gras ca să mai încapi în avion din pricina mâncării”, în timp ce alta a scris „Vă rog să nu mâncați burgerii aceea, sunt nesănătoți. Dar totuși, aș comite moarte de om pentru unul în momentul ăsta”, iar o alta a glumit spunând „Ține-o tot așa! Când ajungi la 120 de kg, vei primi viza pentru America. La 160 deja ai cetățenie.”

Partea îngrijorătoare este că marele lanțuri de fast food americane se răspândesc rapid în întreaga lume așa că viitorul arată destul de sumbru. 

Autor: Raluca
Sursa photo: www.wilkes888.files.com

EN

Share it!
Tags: usa, uk, obez,


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.