Logo

Trei croaziere in care merita sa mergi

Author: admin
Posted: 5 years ago
Read: 6062 times
Trei croaziere in care merita sa mergi Image

Trei croaziere in care merita sa mergi

Croaziere

De la luxoasele nave de croazieră mari, cum ar fi Royal Caribbean, Carnival, Disney Princess, până la navele de lux mai mici, toate oferă oportunitatea excelentă de a pleca în croaziere în jurul lumii, având la dispoziţie cele mai bune trasee de vacanţă. Pentru vacanţa ta viitoare, nu ezita să pleci în croaziere care promit că te vei întoarce cu bateriile încărcate şi cu o poftă de viaţă nebună: Ocolul Pământului în 123 de zile: oferit de vasul de croazieră Costa neoRomantica, un vas elegant şi plin de şarm, cu un design interior contemporan în culori relaxante, care dispune de ferestre înalte îndreptate spre mare, menite să ofere o senzaţie panoramică deosebită. Punţile exterioare sunt destinate nu doar pentru promenadă, ci şi pentru jogging privind în larg, lecţii de gătit ori concurs de karaoke.

Întreaga vacanţă costă 14989 EUR / / persoană Eleganta şi sofisticata Costa Deliziosa te va purta în locuri nebănuite şi virgine, de care să te poţi bucura doar tu. Fiecare încăpere a navei a fost construită cu maximă atenţie pentru fiecare detaliu, iar stilul unic al navei este intensificat de serviciul impecabil caracteristic tuturor navelor Costa. Odată suit la bord, cu siguranţă nu te vei plictisi, pentru că ai o multitudine de facilităţi deosebite pentru a petrece o vacanţă minunată: un teatru pe 3 nivele, cinema 4-D, un cazinou, simulator de golf, teren de golf, un ecran de film imens pe punte, magazine, pistă de role, piscine, jacuzzi, salon de înfrumuseţare, saună. De asemenea, există şi un bazin special pentru balneoterapie.

O astfel de croazieră de 12 zile la bordul navei Costa Deliziosa sare de 2000 de euro şi ajunge până la 4000 de euro, în funcţie de perioada în care vrei să mergi.

Tot din grupul de vase Costa este şi Costa Classica, una dintre navele cele mai îndrăgite din întreaga linie Costa Cruises, pentru că luxul se îmbină cu utilul. Pentru o relaxare completă, două piscine în aer liber şi o pistă de jogging de 250 de metri te aşteaptă, iar, la lăsarea întunericului, punctul de atracţie al vasului este observatorul Galileo, care se transformă în discotecă.

Pentru 22 de zile, trebuie să scoţi din buzunar peste 5600 de euro.

Irina Burghelea

Share it!
Tags:


Post a comment

You must be logged in to leave comments. Please login by clicking here.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments yet.